HEDEF, 55 GÜNDE EN AZ 5555 EV ZİYARETİ’

HEDEF, 55 GÜNDE EN AZ 5555 EV ZİYARETİ’

AK Parti ilkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, Mahalle Başkanları ile bir araya geldi.

A+A-

 Gece demeden ,gündüz demeden Davasına,sevdasına sahip çıkan çok değerli yol arkadaşlarımızla ,mahalle başkanlarımızla 24 Haziran seçimleri değerlendirmek üzere bugün burada bir araya geldik diyerek sözlerine başlayan AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan AY mahalle başkanlarına seçimin ne kadar önemli olduğundan bahsetti .


AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay 
“ Bizler göreve geldiğimiz andan itibaren mahalle teşkilatlarımızı ve halkımızı ziyaret ediyoruz. Yapmış olduğumuz bu özel çalışmaların verimini alıyoruz. Halkımızın ve mahalle teşkilatımızın bizlere karşı teveccühleri oldukça memnun edici. Bizlerin üzerine düşen bu güzel birlikteliği perçinlemektir. AK davaya gönül veren teşkilat mensuplarımız ve milletimiz her seçimde üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptılar. Bu seçimde de yapacağınızdan hiç bir şüphem yok.İlklerin Şehri İlkadım olarak AK Parti Bayrağını en üst noktaya birlik ve beraberlik içerisinde taşıyacağımıza inancım tamdır.

İlkadım da çalınmadık kapı,sıkılmadık el bırakmayacağız. Mahalle Başkanlarımızın bize vermiş olduğu 55 günde 5555 ev toplantısı,ziyaret programı sözü bizleri gururlandırdı.Bugüne kadar tüm hedeflere birlikte ulaştığımız teşkilatımızla bu hedefimizden de alnımızın akıyla çıkacağımızın sözünü ben buradan çok değerli hemşerilerimize deklare ediyorum. Mahalle Başkanlarımız mahallelerinde hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. 

Anayasamız ve yasalarımıza göre sandıktan çıkan sonuçlar iktidarı değiştirdiği sürece her seçim önemli olacaktır. Çok şükürki ülkemizde milletimiz serbest hür iradesi ile oy kullanmakta ve her seçimde şaşmaz adaletini, basiretini ortaya koyarak iktidarı belirlemektedir. Milletinizin partimize, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a olan teveccüh ve güveninin farkında olarak, sorumluluklarımızı yerine getirmek durumundayız. Bizler teşkilat olarak tüm bunların bilincinde olarak ciddi ve disiplinli bir şekilde milletimizin sinesinde yılmadan çalışmaya, davamızı anlatmaya and içtik. Bu vesile ile hedefimizi belirledik ve bu hedef 55 günde 5555 ev ziyaretidir.Hedef liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapmaktır. " dedi. 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.