Hayırsever İşadamı Ali Güllü'den Huzur-evine Bağış

Hayırsever İşadamı Ali Güllü'den Huzur-evine Bağış

Samsun Bafra ilçesinde hayırsever işadamından Huzur evine bağış Bafra 75.Yıl Huzurevine hayırsever vatandaş tarafından 10 adet lüks tekerlekli sandalye hediye edildi.

A+A-

İzmir'de yaşayan ve aslen Samsun'un Bafra İlçesi nüfusuna kayıtlı işadamı Ali Güllü, kısa zaman önce hayatını kaybeden eşi Zeynep Güllü ve kendisinin adına Bafra'da bulunan yeğenleri Ahmet Güllü ile iletişime geçerek Bafra 75.Yıl Huzur evine 10 adet lüks tekerlekli sandalye hediye edildi. Konu ile ilgili konuşan Ahmet Güllü “Amcam, yengem vefat ettikten sonra bir hastaneye bağış yapmak istedi.Bafra Devlet Hastanesine iki adet diyaliz makinesi ve iki adet bebek küvözü hediye etmiştik.Şimdi ise Bafra 75.Yıl Huzurevine 10 Adet lüks tekerlekli sandalye hediye ediyoruz.Amcam Bafralı Olduğu için önce bağişlarımızı memleketimize yapalım dedik.Bundan sonrada elimizden geldiği kadar kurumlara bağiş yapmaya devam edeceğiz dedi.

hayirsever-isadami-ali-gulluden-huzur-evine-bagis.JPGhayirsever-isadami-ali-gulluden-huzur-evine-bagis-001.JPGhayirsever-isadami-ali-gulluden-huzur-evine-bagis-002.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.