Hayati Tekin Bu Şehri Uçuracağız

Hayati Tekin Bu Şehri Uçuracağız

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

A+A-

Halkın sevgilisi olacağını söyleyen Tekin, başkanlık yolunda kendisine güvendiğini belirterek, “Bu şehri uçuracağıma inanıyorum. Bu hayalle, bu hedee buradayım” dedi. 12:05 14 Şubat 2019 Tekin Sevgililer gününde basın mensuplarıyla buluştu Sevgililer gününde basın mensuplarıyla buluşan İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, Samsun’un sevgilisi olmaya aday olduğunu söyledi 14.02.2019 Tekin Sevgililer gününde basın mensuplarıyla

RAKİPLERİNE ÇAĞRIDA BULUNDU

Kendisini yalnız bırakmayan basın mensuplarına teşekkür eden Tekin, “Önümüzdeki süreçte 31 Mart’a kadar, söz basında ve siyasilerde. 31 Mart’tan sonra, sözün bittiği icraatın başladığı dönem başlayacak. Esas olan da orası. Ebetteki bugünkü arenada nasıl ki lig Fener bahçesiz, Galatasaray’sız, Beşiktaş’sız, Trabzonspor’suz, Bursaspor’suz olmaz, rakipsiz de siyasi arena zevkli olmaz. Ben dilerim ki bu arenadan hiçbir rakip çekilmesin. 31 Mart’a a kadar böyle gidelim. Oradan buradan gelmiş olsak da bu şehir hepimizin. Yine sizlerin destekleri ile rakipler olarak basının karşısına çıkalım. Konuşalım, tartışalım. Neler ön görüyoruz, biz bu şehri nasıl yöneteceğiz, nasıl başarıya götüreceğiz, neler yapacağız. Güzel bir demokrasi şöleni ile halkımız karşısına çıkıp bu söz aşamasını daha verimli hale getirilebiliriz” diye konuştu.

BU ŞEHRİ UÇURACAĞIM

Hayallerinin ötesine geçmek zorunda olduğunu ifade eden Tekin,  “Ben kendime güveniyorum. Bu şehri uçuracağıma inanıyorum bu hayalle buraya geldim. Ben hayallerimin ötesine geçmek zorundayım. Kendimi aşmak zorundayım. Bunu kendim için değil bu şehrin gençleri için yapmak zorundayım. Şehir sıkıntısı çok. Otopark sorunu hat safhada, işsizlik sorunu var. Suç oranı yükseldi. Sanayi gelişmiyor, ticaret duruyor. Birçok şeyin durma noktasına geldiği bir şehirde, şu anda hareketli olan söz ve siyaset. O da bitecek. Bittikten sonraki süreç Allah’ın izni ile başarının projenin hedefinin konuşacağı süreç olacak. Ebetteki kimsenin elinde Musa’nın ası yok. Ama Hayati Tekin: ' ekin: ' ekin: ''Samsun 'Samsun 'Samsun'un sevgilisi olacağım''

 Ben 15 yıl belediye başkanı yapmış biri olarak hiçbir zaman gül bahçesi bulmadım. Birçok sorun, birçok borç buldum. Bundan sonraki sürece de hazırım. Zor şartlar bizi bekliyor. Ancak geriye değil, ileriye bakıyorum. Bu şehri gelecek yüzyıla taşıyacak hedflere bakıyorum. 5 yıllık göreve geliyorum ama 100 yıllık hedeften bahsediyorum. Bu şehri 100 yıla taşımak için şehri güneye doğu büyütmek zorundayız. Milletvekili iken de bağırıp çağırdığım gibi doğu batı çevre yollarını, şehrin ana aksına bağlayıp şehrin 100 yıllık geleceğini rahatlatacağız” şeklinde konuştu.

ÇOK İDDİALIYIM

Gelecek nesli düşünerek projeler hazırladığını kaydeden Tekin, “Acısıyla tatlısıyla, hayat yaşanıyor. Ben de geldim 59 yaşıma. Ömrümün sonuna doğru koşuyorum. Bugün, gelecek nesilleri düşüme zamanı ve onlara mutlu, huzurlu yeşil, refah bir şehir bırakacaksak,  şehrin geleceğini planlamak zorundayız. Bu konuda iddialıyım. Bunu benden daha iyi yapabilecek kimse yok. Benden daha iyisi olursa onu  da tebrik ederim. Ancak şu anda  bu işi başaracak en iyi adam benim” dedi.

 İŞSİZLİĞE KESİN ÇÖZÜM

İşsizliğe kesin çözüm getireceğini anlatan Tekin, “Belediye fabrika yapmaz. Böyle bir iddiam asla yok. Belediye ARGE kuracak, inovasyonla çalışacak firmalara, yatırımcıları şehre çekecek cazip imkanlar sunar. Gençlerimizin işsiz kalması belediyelerin sorumluluğunda. Ben bu soruna kökten çözüm getireceğim. Oy almak için bunu söylemiyorum. Bunu yapmak zorundayım. Bu benim borcum” ifadelerini kullandı.

 HİÇBİR PARTİ İLE İŞİM YOK

Birçok projesi olduğunu sözlerine ekleyen Tekin açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Büyükşehir hizmetleri sağa sola parçalanmış vaziyette. Köyden gelen vatandaşlarımız, sorunlarını nereye anlatacaklarını bilemiyor. Şehrimizde 17 ilçeyi temsil edecek güzel bir ekolojik hizmet alanı oluşturacağız. Projemiz çok, zamanımız dar. Hep birlikte bugün olduğu gibi yarın da desteklerinizi bekliyorum. Beni yanlışlarımda uyarmanızı da bekliyorum bu şehir hepimizi bu şehrin kaderi elimize. Hepimizin hayatisi olmak için canı gönülden olmak gerekiyor. Benim geçmişim hizmetimle, sevgimle dostluğumla itibar bulduğu için Samsun’un huzurundayım. 40 yılık partiyi bıraktım İYİ Parti’ye geçtim. İYİ Parti ile CHP’yi topladım yine de yetmiyor. Bana çık bu huzura diyen MHP’ye Saadet Partisi’ne, AK Parti’ye oy veren kardeşlerimin de belediye başkanı olacağım. Ben bu şehrin belediye başkanı olacağım. O parti, bu parti ile işim yok. Bugün sevgililer günü. Benim sevgilim basındır. Basının da günün kutluyorum. Aynı zamanda ben de tüm şehir halkının sevgilisi olamaya adayım. Basın mensuplarından beni yargılamalarını, ‘böyle diyordun ne oldu’ diye sormalarını sizden rica ediyorum”

OZAN ARİF'İ UNUTMADI

 Sevgili Ozanımız Arfi Şirin'i kayvettik başımız sağolsun.Ozan Arif ile dönem dönem konuşurdum.Hiç hastalığından bahsetmedi.Hastalığında bile dik duran bir adamdı.Türklüğün büyük önderiydi.Rabbim gani gani rahmet eylesin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.