Hayati Tekin Bafra’da Partililerle Bir Araya Geldi

Hayati Tekin Bafra’da Partililerle Bir Araya Geldi

26. Dönem eski CHP Samsun Millet Vekili Hayati Tekin, fikir alış verişinde bulunmak ve istişare toplantısı için Bafra CHP İlçe Başkanlığında Partililerle bir araya geldi.

A+A-

26. Dönem eski CHP Samsun Millet Vekili Hayati Tekin, istişare toplantısına  CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Yönetimi, CHP Kadın Kolları Başkanı Leyla Demir, CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Vet. Hek. Kemal Bütüner ve Partililer katıldı.
26. Dönem eski CHP Samsun Millet Vekili Hayati Tekin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için aday olur mu ya da aday olmam konusunda kesin bir karar vermedim. Çünkü kulağıma bir yerde adaylığım için olumlu gelişmeler geliyor, bazı yer de ise olumsuz o yüzdedendir ki acele etmeden kesin bir karar vermek istemiyorum. 
Basın şimdiden bizleri onure ederek Samsun Büyükşehir’e Belediye başkanlığı için aday göstermiş bile. Henüz kesin bir karar vermediğini belirten Tekin, ama bunu iyi biliyorum ki geçmişteki Belediye Başkanlığı tecrübemle eğer Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olup, kazanırsam hiç kimseyi mahcup etmeden yüzümüze bulaştırmadan bu işin icabından alımımızın akıyla yaparız bundan da  hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.
Şu an Samsun Büyükşehir’in şu an ki borcu 2.5 Milyar TL borcu var diyen Tekin, yine de hiçbir zaman bu kutsal görevden kaçmayacağını ama ilçelerdeki yapacağımız istişare toplantılar sonucu en az 5 ile 10 gün için de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Adaylığı için kesin bir karara varacağını belirtti.

hayati-tekin-bafra’da-partililerle-bir-araya-geldi-1.jpg hayati-tekin-bafra’da-partililerle-bir-araya-geldi--2.jpg hayati-tekin-bafra’da-partililerle-bir-araya-geldi--3.jpg hayati-tekin-bafra’da-partililerle-bir-araya-geldi-4.jpg hayati-tekin-bafra’da-partililerle-bir-araya-geldi-5.jpg hayati-tekin-bafra’da-partililerle-bir-araya-geldi-6.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.