Havza'ya Müthiş Yatırım

Havza'ya Müthiş Yatırım

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilçede Doğan Jeotermal Şirketler Grubu tarafından yapılacak olan 100 milyon liralık termal otel projesi için 25 Mayıs tarihinde temel atılacağını belirtti.

A+A-
 İkiz; “maliyeti 100 milyon lira olan projemizi Atatürk'ün Havza'ya gelişinin 100. yılında hizmete girmesi hedeflenmekte.” Dedi.
Hattuşa Vacation Termal Club Genel Müdürü Harun Arkan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Görüşmede Hattuşa Vacation Termal Club Genel Müdürü Harun Arkan, Başkan İkiz’e tatil merkezi çalışmaları hakkında bilgiler vererek yapılacak olan temel atma töreni ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.
Arkan tatil kompleksi için tanıtım çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek; “Havza’da hedefimiz 15 bin abone. Buda Havza’da gelişmesi demek. İnşallah tesisimizin temelini 25 Mayıs tarihinde atacağız ve Atatürk’ün Samsun’a gelişinin yüzüncü yılında tesisimizi hizmete açaçağız. Tüm çalışmalarımız bu yönde.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise tesisin hizmete girmesi ile birlikte Havza’nın termal tuzim pastasından aldığı payın aratacağını belirterek; “100 milyon lira değerindeki yatırımın ilçeye kazandırılması yoğun mesai harcadık. Doğan Jeotermal Şirketler Grubu'nun ilçemizde yapacağı yaklaşık bin 800 yatak kapasiteli termal otel, devre mülk ve tatil köyü kompleksi ile ilçemiz termal turizmde önemli bir mesafe alacak. Havza artık hamam işletmeciliğinden profesyonel termal sağlık işletmeciliğine geçiş yapacak. Yapılan bu yatırım ile aynı zamanda ilçemizde istihdam alanları oluşacak. Tatil merkezi için geri sayım başladı. Atatürk’ün Havza’ya geldiği tarih olan 25 Mayıs’ta temelini atacağımız ve maliyeti 100 milyon lira olan projemizi Atatürk'ün Havza'ya gelişinin 100. yılında hizmete girmesi hedeflenmekte.” Dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.