Havza'da "Yolları Aştık,Park Yaptık"

Havza'da "Yolları Aştık,Park Yaptık"

Bahçeşehir Koleji öğrencileri hazırladıkları “Yolları Aştık, Park Yaptık” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Havza 100. Yıl İlkokuluna oyun parkı kazandıracaklar.

A+A-

Projeyi hazırlayan öğrenciler Boran Mertan, Ahmet Emre Tayinci ve Mertcan Koloğlu ile okul idarecisi Serhat Batı ilk olarak Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ederek proje hakkında bilgiler verdiler.

Boran Mertan proje hakkında Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e bilgiler vererek; “Bizler elimizdeki malzemeler ile park ihtiyacı olan okullarımıza park kazandırmayı amaçlamaktayız. Bu konuda sizlerden yardım talep etmekteyiz.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat ise projeye ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek; “Öğrencilerimizin bu yaşta böylesi güzel bir projeye imza atmaları gelecek adına umut verici. Kendilerini kutluyorum. Havza Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vereceğiz.” Dedi.

Öğrenciler daha sonra Havza Belediyesi Park  ve Bahçe Şefi Bayram Saraç ile birlikte 100. Yıl İlkokulunu ziyaret ederek burada Okul Müdürü Hakan Aydın ile görüşerek parkın kurulacağı alanı inceleyerek eksikleri tespit ettiler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.