Havza'da Yıkılan Okul İnşaatı başlandı

Havza'da Yıkılan Okul İnşaatı başlandı

Havza'da depreme dayanıklılık testleri sonucunda yıkım kararı alınan ve yıkımı gerçekleştirilen 3 milyon 800 bin liraya mal olacak olan 25 Mayıs Ortaokulu binasının inşasına başladı.

A+A-
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz inşaat sahasını ziyaret ederek yüklenici firma yetkililerinden inşaat hakkında bilgiler aldı ve bir süre çalışmaları inceledi.
Yüklenici firma yetkilileri okul binasının bodrum artı 3 katlı ve 18 derslikli olacağını ve yaklaşın 2 bin 800 metrekare kapalı alana sahip olacağını belirtiler. Okul binası yaklaşık olarak 3 milyon 800 bin liraya mal olacak. 
İkiz yapılan yapmış olduğu açıklamada yeni yapılan okul binasının 2019 – 2020 eğitim öğretim yılı içerisinde hizmete gireceğini belirterek; “İnşallah deprem yönetmeliğine uygun şekilde yeniden yapılan 25 Mayıs Ortaokulumuzda bir dahaki yıl eğitime başlanacak. Bina tamamlandığın da öğrencilerimiz daha güvenli, kaliteli ve modern bir ortamda eğitim imkanı bulacaklar. Yapılacak bu okul binası ilçemiz ilçemize ve eğitim camiasına hayırlı olsun.” Dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.