Havza'da Hasanlar Cami Temeli Atıldı

Havza'da Hasanlar Cami Temeli Atıldı

Havza’da Şerifali Mahallesi Hasanlar mevkiinde yapılacak olan Hasanlar Cami temeli atıldı.

A+A-

Temel atma programına Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Büyük, Şef Necati Saat, çevre mahalle muhtarları katıldılar.

Halka hizmetin hakka hizmet ilkesi ile çalışmalarını devam ettirdiklerini belirten Havza Belediye Başkanı Murat İkiz “Her mahallemize her vatandaşımızın gönlüne dokunan hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Bizim hizmetlerimizin temelinde insan faktörü var. Havza Belediyesi olarak bu camiimizin bir an evvel tamamlanması ve ibadete açılabilmesi için elimizden gelen katkıyı sağlayacağız. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.”dedi.

Mahalle Muhtarı Sami Aksel ise 130 metrekare ve 300 kişiye hizmet verecek olan camiinin yaklaşık 300 bin liraya mal olacağına değinerek; “Hasanlar mevkisindeki mevcut camiimizin yetersiz gelmesi üzerine yeni camii ihtiyacı doğdu. Tüm hayırseverlerimizi camiimize yardıma davet ediyorum. Camiimize katkılarından ötürü Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah kısa sürede camiimizi ibadete açmayı planlıyoruz.” Dedi.

Konuşmaların ardından yapılan duanın ardından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz butona basılarak Camii’nin temeli atıldı.

havzada-hasanlar-cami-temeli-atildi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.