Havza'da Ak Gençlik Aşure Dağıttı

Havza'da Ak Gençlik Aşure Dağıttı

AK Parti Havza Gençlik Kolları tarafında Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıttı. Aşure dağıtımına katılan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Türk ve İslam topluluğunun birlik ve beraberliğinin daim olmasını diledi.

A+A-

Kevser Camii önünde  gerçekleştirilen aşure dağıtıma Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Belediye Meclis Üyeleri katıldılar.

Aşurenin paylaşma, dayanışma, birliktelik ile sevgiyi simgelediğini belirten AK Parti Havza Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ayan aşurenin birlik ve beraberliğimizin bir temsili olduğunu belirterek, “Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir.” Dedi.

Aşure dağıtımına katılan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Türk ve İslam topluluğunun birlik ve beraberliğinin daim olmasını dileyerek; “ Aşure etkinliği Müslümanlar arasında ortaklaşa yaşatılan güzel bir gelenektir. Ülkemizde özellikle bu günlerde her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Dağıtılan aşureler birlik ve beraberliğin pekişmesi adına önemli olur inşallah” dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.