Havza'da 2018 Yılı İstişare Toplantısı

Havza'da 2018 Yılı İstişare Toplantısı

Havza Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesinin 2018 yılında yapacağı çalışmalar ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi.

A+A-
Havza Belediyesi Meclis Salonunda Havza Belediye Başkanı Murat İkiz başkanlığında düzenlenen toplantıda Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza Fen İşleri Müdürlüğü, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Havza Şube Müdürlüğü ve Havza Belediyesi tarafından kırsal mahalleler ve ilçe merkezinde yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapıldı.
Toplantı öncesi bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz bu tür istişare toplantılarının yapılacak hizmetlerin daha kaliteli ve hızlı bir şekilde vatandaşa ulaşmasında önemli olduğunu belirterek; “2014 yılından bu yana Havza Belediyesi olarak Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli ve uyum içerisinde güzel çalışmalar yürüttük ve birçok mahallemize hizmet ulaştırdık. Yapılacak olan istişare toplantımız ile ekiplerimiz arasındaki koordinasyonu sağlayarak halkımıza hızlı bir şekilde hizmetleri ulaştırmayı hedefliyoruz.” dedi.
Toplantıya Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Havza Şube Müdürü Ufuk Akçam, SASKİ Havza Şubesi Müdürü Deniz Kayan, Havza Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Samsun Büyük Şehir Belediyesi ve Havza Belediyesi Meclis Üyeleri Hayrettin Şahin, Murat Sarp, Havza Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Büyük katıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.