Havza Özdemir Dedi

Havza Özdemir Dedi

Havza Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan yaptığı açıklamada ile Havza’da Mahalli İdareler Genel Seçimlerini Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir’in kazandığını bildirdi.

A+A-

 

Yerel seçim sonuçlarını partililer ile birlikte Ak Parti seçim bürosunda takip eden Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ve Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir daha sonra İlçe Seçim Kuruluna gelerek bir süre burada sonuçları takip ettiler.

Gecenin ilerleyen saatlerinde durumun netlik kazanması ile bir açıklama yapan Havza Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan yaptığı açıklamada ile Havza’da Mahalli İdareler Genel Seçimlerini Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir’in kazandığını belirterek; “İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Havza’da bir seçimi daha zafer ile bitirdik. Ülkemizin bekası ve İlçemizin geleceği için Cumhur İttifakına destek veren herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Seçimi 14 bin 562 oy olarak yeni Havza Belediye Başkanı seçilen Sebahattin Özdemir sonuçların netleşmesi üzerine  eşi Emine, kızları Lamra, Ahsen Berra ve partililer ile birlikte düzenlenen bir araç konvoyu Çay Mahallesinde ikamet eden annesi Resmiye Özdemir’i ziyaret ederek elini öptü ve hayır duasını aldı.

Anne Resmiye Özdemir oğluna sarılarak başarılar diledi.

Burada bir konuşma yapan yeni Havza Belediye Başkanı seçilen Sebahattin Özdemir kendisine destek veren herkese teşekkür ederek; “Allah’ımıza şükürler olsun bize güvenleri mahcup etmedik. Halkımızın ittifakımıza ve bana vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Özdemir’i mahallede gençler havai fişek ve meşaleler ile karşıladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.