Havza Belediyespor’dan sponsorlar teşekkür

Havza Belediyespor’dan sponsorlar teşekkür

Samsun Süper Amatör Lig'de mücadele eden ve ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Havza Belediyespor Kulüp Başkanı Aziz Pekşen takım sponsorlarına teşekkür etti.

A+A-

Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odasında bir araya gelen Havza Belediyespor Kulüp Başkanı Aziz Pekşen, Başkan Yardımcısı Cesur Şahin ile bir araya gelen Havza Belediyespor’un en büyük iki sponsoru İşadamları Mustafa Başaran ve Dursun İkiz ligin ve şampiyonluğun değerlendirmesini yaparak Bölgesel Amatör Lig (BAL) ile ilgili görüş alışverişi yaptılar.

Havza Belediyespor Kulüp Başkanı Aziz Pekşen  Havza’ya verdikleri sözü yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını belirterek; “Havzamız için büyük başarı. İlçemize ve sponsorlarımıza bir söz verdik ve verdiğimiz sözü yerine getirdik. Bizim için zorlu bir süreç oldu. Bu süreçte bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan en büyük iki sponsorumuz değerli işadamlarımız İşadamları Mustafa Başaran ve Dursun İkiz’ takımım ve Havza adına teşekkür ediyorum. Eminim ki bundan sonra ki süreçte de değerli sponsorlarımızın desteğini her zaman yanımızda göreceğiz.” Dedi.

Kulüp Başkan Yardımcısı Cesur Şahin ise kazanılan şampiyonluk ile bir üst lige Havza’yı temsil etme ve daha geniş kitlelere tanıtma imkanı yakaladıklarını belirtti.

Altınbaşak AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Dursun İkiz, şampiyonluktan duyduğu memnuniyeti belirterek; “İnşallah ilçemizi Süper Toto 3. Liginde görmek istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız. İlçemiz adına önemli bir başarıya imza atan kulüp yönetimi, teknik ekibi ve futbolcularımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve OTAT Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Başaran ise şampiyonluğun Havza’ya hayırlı olmasını dileyerek; “Spor birleştirici bir güçtür. Tüm Havza bu zorlu mücadelede bir araya gelerek üzerine düşeni yaptı.İnşallah takımımızı daha iyi yerlerde görmek için bizler elimizden geleni yapacağız. Bu başarı sadece ilçemize sportif anlamda değil her türlü katkı sağlayacak bir başarıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Havza Belediyespor’u Süper Toto 3. Liginde göreceğiz. Buna inanıyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.