Havza Belediyespor Şampiyonluğunu Kutladı

Havza Belediyespor Şampiyonluğunu Kutladı

Samsun Süper Amatör Ligde mücadele eden ve ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselen Havza Belediyespor, Mehmetçik Meydanı'nda kutlama yaptı.

A+A-

Samsunda oynanan maçta Spoland Futbol Kulübünü 2 – 1 yenen Havza Belediyespor ligin bitmesine iki hafta kala Süper Amatör Ligde şampiyonluğunu ilan ederek BAL’a yükseldi. Futbolcular ve Havzalılar şampiyonluğu Mehmetçik Meydanında doyasıya kutladı.

 

Maç sonu Havza’ya gelen Havza Belediyespor yöneticileri ve futbolcuları Havzalılar tarafından karışlandı Üniveriste kavşağında karşılanarak uzun bir şampiyonluk konvoyu ile atılan şehir turunun ardından Mehmetçik Meydanı'nda şampiyonluk kutlaması yapıldı.

Şampiyonluk kutlamasında bir konuşma yapan Havza Belediyespor Başkanı Aziz Pekşen başarıda takımdaki birlik ruhunun önemine dikkat çekerek, “Yakalanan başarıda oyuncularımız kadar bizlere destek olanlarında katkısı büyük. Havza Belediyemizin ve Başkanımızın Murat İkiz ve bir çok kişinin bu başarıda payı çok büyük, herkese teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı olsun. Tarihi birileri yazar, birileri yaşar, birileride okur. Biz tarih yazdık. Lig başında işimiz çok zor ama hedefiiz şampiyonluk dedik ve şampiyton olarak yeniden BAL’a yükseldik. Bu yolda bizi eleştirenler oldu. İşte takım işte kulup konuşma ile olmuyor. Takıma sahip çıkacak olan var ise buyursun gelsin biz görevi devrederiz. İnşallah hedef 3. Lig. Tüm futbolcularımızı ve teknik ekibi kutluyorum.” dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise “Bugün çok mutluyuz. Havza Belediyesi olarak her zaman Havza Belediyespor’un yanındayız ve destekçisi olacağız. İlçemize yaşattıkları mutluluktan ötürü kendilerini kutluyor ve yollarında başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki sene 3. Lg sevinçinide burada aynı şekilde kutlarız.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından şampiyonluk kupasını hep birlikte kaldıran Kulup Başkanı Pekşen ve Belediye Başkanı Murat İkiz futbolcularına madalyalarını takdılar.

Törenin ardından futbulcular şampiyonluğu gönülllerince eğienerek attılar.

Kutlama programına Havza Belediye Başkanı urat İkiz, Havza Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, CHP ilçe Başkanı Ertaş Çoban, Saadet Partisi İlçe Başkanı Saffet Ergin ve çok sayıda taraftar katıldı.

havzaspor-sampiyon.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.