Havza Belediyesi'nden Sıfır Atık Projesi

Havza Belediyesi'nden Sıfır Atık Projesi

Havza Belediyesi tarafından 'Sıfır Atık' projesi kapsamında tüm resmi kurum, kuruluşlar ile okullara geri dönüşüm kutuları dağıtıldı.

A+A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz 'Sıfır Atık' projesi kapsamında tüm resmi kurum, kuruluşlar ile okullara geri  dönüşüm   kutuları dağıtılan geri dönüşüm kutularını inceledi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yapmış olduğu açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan "Sıfır Atık Projesi" uygulaması kapsamında ilçede bulunan tüm resmi kurum, kuruluşlar ile okullara geri  dönüşüm  kutuları dağıtıldığını belirterek; “Projenin çevreyi koruma açısından önemli bir proje. Vatandaşlarımızın çevreye duyarlı olmasını bu kampanyanın başarıya ulaşması için çok önemli. Bu kampanya’da önceliğimiz öğrencilerimize çevre bilincini aşılamak ve çevreye duyarlı birer birey olarak yetişmelerini sağlamak. Bu maksat ile ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizdeki okullarımıza yaklaşık 220 adet geri dönüşüm kutusu yerleştirdik. Kağıt, plastik, cam ve metal malzemeleri için geri dönüşüm kutularının yanı sıra okullarımıza pil atık kutuları da dağıtıldı.” Dedi.

Havza Belediyesi Temizlik İşler Müdürü Kurt ise bu güne kadar yaklaşık 375 geri dönüşüm kutusunun dağıtıldığını ve geri  dönüşüm   atıklarının toplanması için bir ekip kurulduğunu ve ihtiyaç halinde istenilen kurumlara geri dönüşüm kutusu verebileceklerini ifade etti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.