Havza Belediyesi'nden Büyük İftar

Havza Belediyesi'nden Büyük İftar

Havza Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarında yüzlerce kişi bir araya geldi.

A+A-

Havza Belediyesi tarafından Memduhiye Mahallesi Fatih Parkında iftar programı düzenlendi.

Düzenlenen iftar programına Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Recep Kemal Certel, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Turan Çakır, Havza Eski Belediye Başkanı Celal Er, Memduhiye, Karşıyaka ve  Değirmenüstü Mahallesi sakinleri katıldılar.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz birlik ve beraberlik mesajı vererek; “İftarlar sizler ile bir arada olmanın sizler ile gönül bağı kurmanın vesilesi. Davetimize katılan herkese teşekkür eder, bu vesile ile yaklaşan Kadir gecenizi ve Bayramınızı kutlarım.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz ise kurulan iftar sofralarında gönüllere dokunulduğuna değinerek; “Burada bu güzel ortamda sizler ile iftar yapmak bizler için çok güzel bir duygu. Hep Samsun için çalıştık ve bundan sonra da Samsun için çalışacağız. Allah’ım tutmuş olduğunuz oruçları ve etmiş olduğunuz duaları kabul etsin. Şimdiden Kadir Gecenizi tebrik eder ve Ramazan Bayramını en içten dileklerim ile kutlarım.” Dedi.

havza-bel2.jpghavza-bel-1.jpghavza-bel-3-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.