Havza Belediye Başkanından Oda Ziyareti

Havza Belediye Başkanından Oda Ziyareti

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cesur Şahin’i ziyaret etti.

A+A-

Belediye Başkanı İkiz hafta sonu yapılan genel kurul ile Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçilen Cesur Şahin’i ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyarette Oda Başkanı Şahin oda çalışmaları hakkında Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e bilgiler vererek bir süre sohbet ettiler. Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İnşallah ilçemiz için, ilçemiz sanayi esnafı için sizleri sık sık rahatsız edeceğiz. Bir ilçenin can damarı olan esnaflarımız bir temsilcisi olarak ilçemiz için yapılacak olan her işe destek olacağız.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise göreve yeni seçilen Şahin’i tebrik ederek; “Öncelikle sizi ve yönetiminizi tebrik eder ve görevinizde başarılar dilerim. İlçemiz her geçen gün büyüme yolunda önemli adımlar atmakta. Altyapısı tamamlanan Havza Organize Sanayimize yatırımcıların gelmesi ile bu büyüme daha da hızlanacak. Burada kurulacak fabrikalar ile öncelikle istihdam sorunu çözülecek. Bunun yanı sıra başta sanayi esnafımız olmak üzere tüm esnaflarımızın yüzü gülecek.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.