HATİPLİ KIZLAR HUZUR VERDİ

HATİPLİ KIZLAR HUZUR VERDİ

10.04.2014 tarihinde Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmenleri Seda AY, Esra ŞAHİN ve Arapça Öğretmeni Gül ÖTÜK rehberliğinde Bafra 75.yıl Huzurevine ziyaret yapılmıştır.

A+A-

         Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle yapmış olduğumuz ziyarette öğrencimiz Şule AKSU, tarafından sunumu yapılan programda; Sevdenur ÇELİK, Büşra PEKTAŞ, Tuba YEŞİLYURT, Tuba GÜZELDAL, Esra EROL ve Gülcan KAYA’ dan oluşan kız ilahi grubumuzun seslendirdiği  “Muhammed Dünyaya Geldi” ,” Gül Ahmed’im” ve “Annem Hakkın Ödenmez” adlı ilahiler oldukça beğenilerek, duygusal anlar yaşanılmasına sebep olmuştur.

                Beyzanur AKSU’nun  ney dinletisi  de Huzurevi sakinlerini mest etmiştir. Yine öğrencilerimizden Hasret ÇAKIR ve Esra ÇOBAN’ın seslendirdiği ‘’Şemail’’ adlı eser de büyük beğeni toplamıştır.                   

                Huzurevi  sakinleri ziyaretimizde oldukça memnun kaldıklarını, bizlere ve diğer misafirlere kapılarının her zaman açık olduğunu  ifade etmişlerdir.

                Okul müdürümüz Sayın  Berati AYDIN  bu örnek davranışlarından dolayı öğrencilerimizi kutlamış ve mutlu, huzurlu bir ömür geçirmelerini temenni etmiştir.

                

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.