HASTOP yönetimi ilk toplantısını yaptı

HASTOP yönetimi ilk toplantısını yaptı

Havza Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odaları Platformu (HASTOP) yönetimi, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

A+A-

Havza Ticaret ve Sanayi Odası (HTSO) toplantı salonunda, HTSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda, HASTOP Genel Sekreteri Cihangiray Şumnu tarafından amaçları, platformun ilkeleri, idari yapısı, çalışma prensiplerinin detayları hakkında bilgi verildi.

Başaran, HASTOP'u oluşturan sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının yaklaşık 9 bin 500 kişiyi temsil ettiğini belirterek, "Her ne kadar kuruluşumuzu gerçekleştirmiş olsak ta gerçekten Havza için bir şeyler yapana kadar gerçek manada oluşumumuz tamamlanmış sayılmaz." dedi.

HTSO Başkanı Erkan Acar da HASTOP'un ilçeye önemli katkılar sağlayacağına inandığını dile getirerek, "Önümüzde Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza’ya gelişinin 100. yıl dönümü var. HASTOP olarak bunu ilçemiz için avantaja çevirmek için projeler üretmeliyiz. Bu kapsamda ilçemizi ön plana çıkartacak, cumhuriyet tarihimizdeki misyonu ile Havza ilçemize yakışır sosyal, ekonomik, kültürel projeleri üretip hayata geçirmeliyiz." diye konuştu.

Toplantıya HASTOP'u oluşturan sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının temsilcileri katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.