Hastanenin Acilinde Gaspçıyı Yakalattı

Hastanenin Acilinde Gaspçıyı Yakalattı

İki kişiyi darbedip cüzdanını ve cep telefonlarını gasbettikleri iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

A+A-

İddiaya göre, Doğukan Özkan Y. (19) ve Edirne'de askerlik yaparken izne gelen arkadaşı Furkan Ü. (20), İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'ndeki Muzaffer Önder Parkı'nda, Fikri A'yı (42) darbederek cüzdanını ve cep telefonunu alıp kaçtı.

Fikri A, 112 acil servis ekiplerince Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bir süre sonra tekrar aynı parka gelen şüpheliler, İbrahim Can K'yi (22) de darbederek cep telefonunu gasbetti. Yaralanan İbrahim Can K. de 112 acil servis ekiplerince kaldırıldığı Gazi Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kadıköy Mahallesi'nde aralarında anlaşmazlık çıkan şüpheliler, tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Furkan Ü, Doğukan Özkan Y'i bacağından bıçakladı.

Kendi imkanlarıyla Gazi Devlet Hastanesine giden Doğukan Özkan Y, tedavi altına alındı. Hastanenin acil servisinde Doğukan Özkan Y'yi gören İbrahim Can K, hastane polisine başvurarak kendisini bu kişinin gasbettiğini söyledi. Doğukan Özkan Y, tedavisinin ardından polis ekiplerince gözaltına alındı.

Furkan Ü. ise Canik ilçesindeki bir parkta uyurken yakalandı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından jandarma ekiplerine teslim edildi.

İşlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.