HASİAD'DAN KAYMAKAM YILMAZ'A ZİYARET

HASİAD'DAN KAYMAKAM YILMAZ'A ZİYARET

Havza Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) yönetimi ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütler (STK) ve Havza Kaymakamı Metin Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

A+A-

HASİAD Kurucu Başkanı Fikret Bıyık ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak ilçede faaliyet gösteren STK ve esnaf odalarını ziyaret ettiler.

Ziyaretler kapsamında Havza Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Cesur Şahin, Havza Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Çavdar, Havza Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük, Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Karaçoban, Havza Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Pekbolat HASİAD Kurucu Başkanı Fikret Bıyık ve yönetim kurulu üyeleri burada oda ve dernek başkanları ile görüş alışverişinde bulundular.

HASİAD Kurucu Başkanı Fikret Bıyık amaçlarının Havza için Havza’da faaliyet STK’ların birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini belirterek; “ Havza bizim ortak paydamız. İnşallah HASİAD olarak bir ilçemiz için yapılacak her türülü çalışmada elimizi taşın altına koyacağız.” Dedi.

Heyet daha sonra Havza Kaymakamı Metin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Burada HASİAD Kurucu Başkanı Fikret Bıyık dernek çalışmaları hakkında Kaymakam Yılmaz’a bilgiler vererek görüş alışverişinde bulundular.

HASİAD Kurucu Başkanı Fikret Bıyık derneği kurmalarındaki amacın ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu belirterek; “Bu noktada daha hızlı ve etkin bir çalışma içine gireceğiz. Şuan 50 üyemiz var ve bu sayı her geçen gün artıyor. Ramazan Bayramının 3. Günü İstanbul’da yaşayan 200 kadar Havzalı işadamımızı Havza’da bir araya getireceğiz. İlçemiz için yapılacaklar konusunda görüş alışverişinde bulunacağız.” Dedi.

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ise Havza’nın hem tarihi, hem kültürel, hem de termal suyu ile potansiyeli yüksek bir ilçe olduğuna değinerek; “Şimdi bunlara ilaveten Havza Organize Sanayi Bölgemiz var. Bu dinamikleri harekete geçirdiğimizde ilçemiz daha hızlı şekilde büyüyecek ve gelişecektir. Sizlere faaliyetlerinizde başarılar diliyorum. İnşallah Havzamız için güzel çalışmalar yapacaksınız. Birlik ve beraberlik tesis edildikten sonra başarmamak için ortada bir sebep yok.” dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.