Hamit Kılıç Gazetecilerle bir araya geldi

Hamit Kılıç Gazetecilerle bir araya geldi

Cumhur İttifakının adayı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç Bafra Öğretmenevinde kahvaltıda gazetecilerle bir araya gelerek seçim startını bugün itibari ile verdik dedi.

A+A-

Cumhur İttifakının Bara Belediye başkan adayı olan Hamit Kılıç, gazetecilerle Bafra öğretmenevinde kahvaltıda bir araya gelerek hem seçim startını vedi hemde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

HAMİT KILIÇ; AK PARTİNİN ADAYIYIM

Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımızın bizi onaylamasıyla beraber, yaklaşık 9 aydır Bafra'da görev yapıyoruz. Yine Cumhurbaşkanımızın bizi onaylamasıyla beraber Bafra'da AK Partinin Belediyre Başkan adayı olarak seçim çalışmalarımıza başladık.

Sayım cumhurbaşkanımızın ve Devlet Bahçeli'nin de birlikte yürüttüğü ittifakın da aynı zaman da adayı olarak huzurlarınız da bulunuyorum.

Bugün itibari ile seçim çalışmalarına başaladıklarını da belirten Kılıç, Bugün burada sizlerle birlikte olmamızın da amacı bunu burada duyurmak ve ilan etmek ve sizlerle beraber olmaktır. Geçtiğimiz 9 aylık süre içerisinde Bafra'ya hizmet etmeye çalıştık, zaman zaman birlikte istişareler içerisinde olduk. ve şükürler olsun ki Bafra'da da bir teveccüh kazandık. halkın tabanından gelen bir dalgayla  adaylığımız noktasında ciddi bir talep oldu  ve Cumhurbaşkanımızın da onaylamasıyla birlikte adaylık sürecimiz başladı"

SEÇİLMEMİZ TAKDİRDE ÇOK DAHA İYİ HİZMETLER YAPACAĞIZ

1 Nisan sabahında seçilmemiz takdirde bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin, çok daha iyilerini yapacağız, İleriye dönük projelerinden de söz eden  diyen Cumhur ittifakı adayı Hamit Kılıç şöyle devam etti, projelerimizin çalışmaları devam ediyor, onun akabinde broşür ve katalog çalışmalarımız var. Bugün ki tooplantımız özellikle hem seçim startımızı duyurmak hemde sizlerle beraber buluşmaktır" dedi.

PROGRAMDA MHP İLÇE TEŞKİLATI KATILMADI

Habercilerin,Cumhur ittifakının adayı olarak programda Milliyetçi Hareket Partisinden kimseyi göremedik nedeni nedir acaba sorusuna ise, Hamit Kılıç şu şekilde cevap verdi.  daha önceki açıklamamızda, MilliyetçiHareket Partisi Başkanı Barbaros Turna ve partililerle hem onların ilçe binasında hemde kendi ilçe binamızda bir araya geldik, açıklamalarımızı beraber yaptık. Bu sadece sizlerle, bir kahvaltı bir sohbet ilerleyen süreçte zaten bizzat beraber yaşayacağız, Milliyetçi Hareket Partisi ile zaman zaman bir araya gelip, çalışmalarımızı zaman zaman beraber yürüteceğiz" dedi.

hamit-kilic-gazetecilerle-bir-araya-geldi.jpg hamit-kilic-gazetecilerle-bir-araya-geldi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.