HAMDİ YILDIZ ''BAŞARI İÇİN BUGÜNDEN BAŞLAYACAĞIZ''

HAMDİ YILDIZ ''BAŞARI İÇİN BUGÜNDEN BAŞLAYACAĞIZ''

MHP Bafra eski İlçe Başkanı Hamdi Yıldız ilegörüşerek seçim sonuçlarını değerlendirmesiniistedik.

A+A-

Yıldız yaptığı açıklamada; " öncelikle seçimlerimizinBaframıza, Samsunumuza, Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bir ülkücü olarak sonuçlardan partimiz adına üzüntü duydum, Bu sonuçların hangi eksikliklerden kaynaklandığını biliyoruz.Bu konuda süreç içerisinde önerilerimiz oldu. Ne yazık ki seçim heyecanının dışına çıkılamadı. Bu seçimi değiştirmek mümkündü, bu fırsat heba edildi. İnanıyorum ki MHP tabanı bu sonuçların tekrar yaşanmaması konusunda bir karar ve irade gösterecektir.

Hep beraber başarıya giden yollar nakış nakış işlenecek,  gönül seferberliği içerisinde yeniden tarih yazılma imkanı inşallah olacaktır.


MHP olarak bunu başaracak gücümüz, çözümlerimiz ve çalışmalarımız vardır. Bunun gereklerini elbirliği ile kimse kimseyi incitmeden,  bugünden başlamak üzere çalışma seferberliği ilan edilerek 
150'ye yakın Mahallemize ulaşarak, teşkilatlanarak yapmau zorundayız. Bunun nasıl yapılacağını İlçe Başkanlığı kongresinde açıklamıştık.
 Çare bu yolda çalışmaktır." Başarıya giden yol, geleceği inşaa etmeye giden yol çalısmaktan geçmektedir.  MHP olarak Bafra'nın tarihinde olduk, bundan sonrada olmamız gerekiyor,"dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum