HALUK KOÇ FAKÜLTE İNŞAATINI İNCELEDİ.

HALUK KOÇ FAKÜLTE İNŞAATINI İNCELEDİ.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Haluk Koç Bafra İlçesine gelerek Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesinin inşaat çalışmasını yerinde inceledi.

A+A-

 

İnceleme gezisinde ayrıca CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, CHP Samsun İl Yönetiminden Şevki Yılmaz, CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay ile CHP Bafra İlçe Yönetimi katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi inşaat alanına geldiğinde Proje Koordinatörü Numan Kama, Şantiye Şefi Özcan Erduran tarafından karşılandı.

Proje Koordinatörü Numan Kama CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç ve diğer ziyaretçilere Fakülte çalışması hakkında geniş kapsamlı bilgi verildi.
 

Yağmurca Mevkiinde yapımı son sürat devam eden Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi inşaatını inceleyen Koç ve beraberindekiler  kısa zamanda büyük çalışma gösteren tüm çalışanlara teşekkür etti.


İnceleme sırasında ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı ile telefon görüşmesi yapan Koç,’Baba Ocağı Bafra ve Bölgesine hayırlı bir eseri kazandıracak olan Aşcı Ailesi adına H.Kaya Aşcı’ya Teşekkür ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.’’

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç ise yaptığı açıklamada,’’Ülkenin kalkınmasına önemli rol oynayan turizm sektörünün daha iyi yerlere gelebilmesi için kurulacak bu fakülte önem arz etmektedir. Burası sektöre nitelikli eleman kazandırmaya aracılık edecektir. Kurumun hayata geçmesinde önemli rol oynayan hayırseverimiz Aşcı Kardeşler Vedat Aşcı ve Kaya Aşcı ile tüm Aşcı ailesine teşekkür ederim. Merhum babaları Hacı Şevket Aşcı adına yaptırdıkları eğitim yuvası büyük önem arz etmektedir. Bafra kurulacak bu fakülte ile ismini turizm alanında da duyuracaktır.’’dedi.

Haber:Abdullah Özdemir

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.