HALKIMIZIN MORALİNİ BOZARAK KAOS OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORLAR

HALKIMIZIN MORALİNİ BOZARAK KAOS OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORLAR

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 2016 yılının son gününde kendisinden görüşme talep eden hemşehrileri ile biraraya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi.

A+A-
 İstanbul Ortaköy'de yaşanan hain terör saldırısını da lanetleyen Milletvekili Köktaş, "Bizler milletçe soğukkanlılığımızı muhafaza ettiğimiz, birbirimizle daha fazla kenetlendiğimiz, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece, Allah'ın izniyle bu tür kirli oyunlar asla amacına ulaşamayacaktır." dedi.
 
Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanlığı binasında bulunan Milletvekili Odası'nda 'Halk Buluşması' adı altında düzenli olarak gerçekleştirdiği programda vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeye çözümü noktasında ilgili yerlerle görüşmelerde bulunmaya, gerekli notlarını almaya devam etti.
Kendisinden görüşme talep eden yaklaşık elli vatandaş ile 2016 yılının son gününde İl Başkanlığı'nda bulunan Milletvekili Odası'nda biraraya gelen Milletvekili Köktaş, hem Türkiye Büyük Millet Mecilisi Genel Kurul, hemde son olarak Anayasa Komisyonu'ndaki görüşmeler nedeniyle yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürdüklerini fırsat buldukça Samsun'da 'Halk Buluşması' adı altında hemşehrileri ile biraraya geldiklerini söyledi.
 
TALEP VE SORUNLARINI DİNLEDİ
Kendisine İletilen konuların çözümü noktasında yardımcı olmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Milletvekili Köktaş, "Vatandaşlarımızın Samsundan kalkıpta Ankara'ya gelmesine gerek yok. Biz fırsat buldukça burada onlara ağırlayarak hem sohbet etme imkanı buluyor, hemde varsa bizden bir talepleri onları dinleyerek elimizdeki imkanlar dahilinde çözmeye çalışıyoruz. 2016 yılının son gününde de bizden görüşme talep eden hemşehrilerimizle biraraya geldik. Onların nezdinde tüm Samsunlu hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, sağlık mutluluk ve esenlikler diliyorum" dedi.
 
HALKIMIZIN MORALİNİ BOZARAK KAOS OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORLAR
Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Bizler, ülkeyi yönetenler ve siyaset yapanlar olarak milletimizin bu ümitlerini yarına taşımak birinci görevimizdir. Bu anlamda AK Parti hükümetleri olarak 14 yıldır önemli adımlar atıldı. Bu adımlar atılırken ülkemiz bir çok oyunlarla, tuzaklarla, engellemelerde, darbe girişimleri ile karşı karşıya kaldı. Çünkü Türkiye'nin büyümemesini, dünya da söz sahibi olmasını istemeyen hain odaklar ve onun alçak işbirlikçileri terör adı altında masum insanları, güvenlik güçlerimizi hedef aldı. Milletimizin huzuruna kastedenler ve onların taşeronları, sivilleri de hedef alan menfur saldırılarla, ülkemizi istikrarsızlaştırmaya, halkımızın moralini bozarak kaos oluşturmaya çalışıyorlar. Bunu Yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul Ortaköy’de bir kez daha gördük. Ancak bizler milletçe soğukkanlılığımızı muhafaza ettiğimiz, birbirimizle daha fazla kenetlendiğimiz, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece, Allah'ın izniyle bu tür kirli oyunlar asla amacına ulaşamayacaktır" diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.