HALKIMIZ DEMOKRASİYİ ÇOK ÖZLEDİ

HALKIMIZ DEMOKRASİYİ ÇOK ÖZLEDİ

CHP İlkadım İlçe Başkanlığının çağrısı ile Cumhurbaşkanı adayı olabilmek için 100 bin imza toplama kampanyasına çok sayıda CHP üyesi katıldı.

A+A-

CHP İlkadım İlçe başkanı Fatih Türkel ile birlikte Samsun CHP 27 dönem milletvekili aday adayı Dr. Işık Özkefeli'nin de katıldığı eylemde; İlkadım CHP üyeleri toplu olarak İlkadım İlçe Seçim kuruluna giderek imza verdiler.
Dr. Işık Özkefeli, bu etkinlik ile Türkiye'de demokrasiye büyük bir özlemin olduğunu ifade etti.

 Dr. Özkefeli " bizler bazı düşüncelere katılmayabiliriz ama düşüncelerin savunma hakkına ve dolayısıyla adayların demokratik yarışına sonuna kadar saygı gösteriyoruz. Bunu demokrasinin bir gereği olarak görüyoruz. Benden başka kimse olmasın demek veya tek olma arzusu diktatör davranışıdır. İmza verenleri FETÖ’cü, PKK diye ayrıştıranların bu ülkeye vebali çok büyüktür. Artık huzur ve kardeşçe yaşam istiyoruz.

 Biz CHP liler olarak Türkiye'de her zaman demokrasinin teminatı olduk ve buna inatla devam edeceğiz.  

Bugün Saray ittifakına karşı Milletin ittifakı dedik ve imza desteğimizi yaptık. Ülkenin artık birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Çok zor süreçten geçiyoruz. İş ve aş derdi Milleti patlama noktasına getirdi. Olmazsa olmazımız demokratik parlamenter sistemdir. Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir ve Milletin olarak kalacaktır.

24 Haziran'da tek adamcılık zihniyetini halkımız sandığa gömecek" dedi. Ulu Önder Mustafa Kemal’in dediği tek çare Türk Milletinin kendindedir.

Dr. Işık Özkefeli

CHP Milletvekili Aday Adayı
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.