Halk eğitimden yıl sonu sergisi

Halk eğitimden yıl sonu sergisi

19 Mayıs İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı geleneksel yıl sonu sergisi açıldı.

A+A-

Açılışı 19 Mayıs Halk Eğitim Merkezi İşaret dili kursu tarafından işaret dili ile karşılanan protokol gerçekleştirildi.

Açılışta konuşma yapan 19 Mayıs Belediye başkanı Osman Topaloğlu “  Görüyoruz ki burada kursiyerlerimiz yıl boyunca almış oldukları eğitimleri ortaya çıkardıkları eserler ile pekiştiriyorlar. Belediye olarak eğitimi önemsiyoruz. Elimizden geldiği kadar eğitime destek olmaya çalışıyoruz.

Burada değinmek istediğim nokta ise işaret dili kursunun hayatımızda fark edemediğimiz engelli vatandaşlarımızın varlığının farkındalığına katkı sağlamış olmasıdır. İşaret dili bilen bireylerin sayısını artırarak engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalar yapıldığı için bu kursumuza ayrıca teşekkür etmek isterim. Başta devlet kurumları olmak üzere hepimize düşen görev ise; engelli vatandaşlarımıza göre daha uyumlu, sağlıklı, güzel ortam sağlamak ve onların hayatını kolaylaştırmaktır” dedi.

19 Mayıs Belediye düğün salonunda sergilenen yılsonu sergisinde Dikiş-Nakış, Hüsn-ü Hat, Ebru sanatı, Sanatsal Mozaik, Heykeltıraş sanatı, Judo, Futbol, Güreş, Wushu, Tenis, Dragon Bot Takımı, Karate, Boks ve çocuk oyuncak atölyesinde hazırlanan yüzlerce eser sergileniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.