HAFIZLAR BELGELERİNİ KAYMAKAMDAN ALDILAR

HAFIZLAR BELGELERİNİ KAYMAKAMDAN ALDILAR

17 Ocak 2018 tarihinde Hafızlık Tespit Sınavına giren on iki öğrenciden dokuzu hafız oldu.

A+A-

Yatılı Kur’an kurslarımızda hafızlık eğitimlerine devam eden öğrencilerimizden 7 si erkek 2 si kız 9 öğrenci hafızlık belgelerini  ilçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel’den aldılar.

12.03.2018 tarihinde Kaymakamlık Makamında belgelerini alan öğrenciler, kurs yöneticileri ile İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ı kabul eden İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel başarılarından dolayı öğrencileri kutlayarak belgelerini takdim etti.  Öğrenciler de Kaymakam Beye eğitimlerine olan desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kaymakamlık ziyaretinden sonra Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin öğrencileri kabul ederek kendilerini tebrik etti ve öğrencilerimize 1 er gram altın hediye takdiminde bulundu. İlçe Müftüsü Necmettin Kayar da “Şahsım ve öğrenciler adına Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diyerek Nisan ayında belediye Başkanımızın kurs öğrencilerine Çanakkale Gezisi sözünün olduğunu müjdeledi.

Öğrencilerimizin Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ziyaretlerinden memnun oldukları ve bu başarılarının haklı gururunu yaşadıkları gözlendi.

hafizlar-belgeleriniz-kaymakamdan-aldilar.jpghafizlar-belgeleriniz-kaymakamdan-aldilar-001.jpghafizlar-belgeleriniz-kaymakamdan-aldilar-002.jpghafizlar-belgeleriniz-kaymakamdan-aldilar-003.jpghafizlar-belgeleriniz-kaymakamdan-aldilar-004.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.