Hadef'ten Havza Belediye Başkanı İkiz'e Ziyaret

Hadef'ten Havza Belediye Başkanı İkiz'e Ziyaret

Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) Genel Başkanı Enver Şahin, Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

A+A-

Misafirlerini Osmanlı Sofrası Tesislerinde ağırlayan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz HADEF'in çalışmalarına her zaman destek verdiklerini dile getirerek, "Havza Belediyesi olarak federasyonumuzun yanında olmaya devam edeceğiz. HADEF bizim için önemli bir kurum. Hemşerilerimizin bizlere vermiş oldukları destekler önemli. Kurulduğu günden bu yana HADEF kuruluş ilkeleri doğrultusunda ilçemize hizmet etmeye devam ediyor." dedi.

Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) Genel Başkanı Enver Şahin  de yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirdiği ziyaretinde, çalışmaları hakkında bilgi verdi, görüş alışverişinde bulundu.

Enver Şahin, ilçe dışında yaşayan Havzalıları Havza'ya katkı sağlamak için bir araya getirmeyi amaçladıklarını anlatarak, ilçenin tanıtımına yönelik çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Havza Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD)Genel Başkanı ve HADEF Kurucu Başkanı Fikret Bıyık ise STK’lar olarak amaçlarının ilçeye hizmet olduğunu belirterek; “Bizim tek amacımız ilçemize hizmet ve doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu amaçla kurduğumuz Havza Sanayici ve İşadamları Derneği de hızla büyümekte.” Dedi.

Konuşmaların ardından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, HADEF Genel Başkanı Enver Şahin ile HASİAD Genel Başkanı ve HADEF Kurucu Başkanı Fikret Bıyık ve beraberindekilere tirit ikram etti.

hadeften-havza-belediye-baskani-ikize-ziyaret.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.