Hacıosmanoğlu’ndan Pekşen’e Teşekkür

Hacıosmanoğlu’ndan Pekşen’e Teşekkür

Hacıosmanoğlu’ndan Pekşen’e Teşekkür

A+A-

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili kulübün uzun süredir Ruhsat sorunu yaşadığı İstanbul Kartal’daki sosyal tesisleri arazisindeki sorunlarının çözülmesi noktasında destek veren CHP Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen’e teşekkür etti.
Trabzonspor’un efsane yöneticisi Kenan İskender’in vefatı dolayısıyla kulüp binasında yapılan törene katılan CHP Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Ali Kemal Başaran, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve diğer misafirlerle görüştü.
Görüşme sırasında Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Kartal’daki arazinin işletme ve imar ruhsatı sorunlarının çözümünde yaptığı destekten dolayı CHP Milletvekili Av. Haluk Pekşen’e teşekkür etti. CHP Milletvekili Av. Haluk Pekşen de, Trabzonspor için geçmişte olduğu gibi bundan sonra da her türlü yardım ve desteğe hazır olduğunu belirterek, “Trabzonspor’un Kartal tesislileri ya da başka bir menfaat sorunu hiç fark etmez. Her zaman destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Trabzonspor bizim sevdamız. Elbette ki her zaman destek vereceğiz. Ancak benim için asıl teşekkür, Hüseyin Avni Aker Stadyumu ve Yavuz Selim Stadyumu’nun Trabzonspor’a kazandırdığımız zaman hak etmiş olacağız. Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun Yavuz Selim sahasıyla birlikte bir konsept projeyle 20 bin kişilik şehir stadyumu, kültür ve gösteri merkezi içinde sosyal alanlarıyla Trabzonspor’a kazandırıldığında asıl teşekkürü hak etmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.