Hacınabispor Kulübü Başkanı ve Yönetimi  Futbolcularla Buluştu.

Hacınabispor Kulübü Başkanı ve Yönetimi Futbolcularla Buluştu.

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Hacınabispor'un yeni Kulüp Başkanı Fatih Kural ve Yönetimi lig öncesi Bafra Bado dondurma Cafe Restoranda sabah kahvaltısında Futbolcularla tanışma programı düzenledi.

A+A-

Kulüp başkanı Kural tanışma toplantısında yaptığı birlik beraberlik konuşmasında;  “2018  - 2019 sezonu Süper amatör ligine yeni başkan,yeni yönetim ve futbolcu kadrosu ile başlıyoruz. Sahaya inmeden ilk olarak yönetimimle tanışalım kaynaşalım istedik. Değerli futbolcu arkadaşlar ben Hacınabispor kulübünde uzun yıllar futbol oynadım sizlerin ne zorluklarla  amatör lig`de mücadele ettiğinizi çok iyi biliyorum. Biz bu zorlukları sizlere yaşatmamak için bu göreve talip olduk. Hacınabispor Kulübü  olarak önceliğimiz Kurumsallık ve şeffaflık olacaktır.Bunu biz yönetici arkadaşlarımızla sağlayacağımıza inandık ve Bafra`da Spor`u hak ettiği yere getirmek için  yönetimindeki değerli arkadaşlarımla “Taşın  Altına Elimizi  Değil  Gövdemizi  Koyduk” Sizlerden de beklentimiz bizim bu mücadelemize sportif bir başarı eklemeniz olacaktır. Bunu Başaracağınıza Yönetimle inanıyoruz ve bunları başarırsak herkes bize sahip çıkar” dedi.

" ARTIK BİZ BİR AİLEYİZ." 

Başkan İlker Fatih Kural “Arkadaşlar “Artık  Biz  Bir  Aile Olduk” Önemli olan aile olabilmek, birlikte olabilmek. Herkes hata yapabilir. Saha içerisinde dışında  arkadaşınız hata yapabilir, önemli olan bu hataları bağırarak, hakaret ederek değil de, kendi içinizde konuşarak çözmek en doğrusu ve güzel olanıdır. İşte bunu yapabilirseniz, kendi içinizde bir aile gibi birlikteliği sağlayabilirseniz bizleri çok mutlu edersiniz.Bizler iyi günde değil kötü günde de futbolcularımızın her zaman yanında olacağız” diye konuştu.

Haber:Ebu Bekir Yılmaz

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum