HACINABİ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI YÜKSEL AYDIN, HACINABİSPOR’A KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİ

HACINABİ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI YÜKSEL AYDIN, HACINABİSPOR’A KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİ

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek Yerel Seçimlerde Hacınabi Mahallesinden muhtar adayı olan Yüksel Aydın seçim çalışmaları kapsamında Hacınabispor Kulübü ile kahvaltıda buluştu.

A+A-

Bafra Öğretmenevi’nde gerçekleşen kahvaltı programında Hacınabi Mahallesi Muhtar Adayı Yüksel Aydın ve Azaları Tuncay Çelebi ve Muhammet Demir katıldı.

Hacınabi Mahallesi Muhtar Adayı Yüksel Aydın yaptığı konuşmada;

’’Arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Adım Yüksel Aydın. Hacınabi mahallesi muhtar adayıyım. 1991 yılından bugüne kadar Hacınabi Mahallesi'nde esnaflık yapıyorum. Hacınabispor aslında hacınabi mahallesi için bir şanstır. Benim için de bir şans olacak inşallah. Oradaki gençleri kazanmak için sizlerin daha başarılı olması gerekiyor. Bundan sonra inşallah elimizin yettiği kadar gücümüzün yettiği kadar İnşallah Yüksel abiniz arkanızda olacak maddi ve manevi olarak… Bunu buradan size söz veriyorum. Tabii ki bunun yanında da başarılı olmanız gerekiyor. Artık Bafra'nın isminin duyulması lazım. 100  bin nüfusun üzerinde bir ilçemiz olduğu halde maalesef 3. Lig de bile bir takımımız yok. Bunu İnşallah siz gerçekleştireceksiniz öyle tahmin ediyorum. İnanıyorum ben size. Çünkü Erdoğan hoca'nın da başarılı olduğunu ve inatçı olduğunu ve ısrarcı olduğunu da bildiğim için o yönden başarılı olacağınıza inanıyorum. Bu sene ligde kalmak o da sizin için bir başarı olacak. İnşallah seneye hep beraber yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber hocamızla beraber daha güzel neler yapabiliriz fikir alışverişinde bulunduktan sonra inşallah hacınabi spora elimizden gelen destek neyse onu vermeye şimdiden söz veriyorum. Bunun haricinde hacınabi mahallesi nde muhtar adayı olmam da ki maksat yaklaşık 25 30 seneden beri  mahallede ikamet ediyorum. Az önce hocamıza da söyledim hacınabi Mahallesi gerçekten yüksek kesimlerin oturduğu bir mahalleydi.

Herkesin oturabileceği bir mahalle değildi. Bafra'nın en popüler mahallesiydi. Ben uzun yıllar mahhalede oturduğum halde ara sokaklarından tut ana halterlerine kadar gerçekten Bir köy Mahallesi gibi oldu arkadaşlar. Hacınabi mahallesi dediğiniz zaman herkes imrenirdi ama şu anda bütün ana  hartelleri ile beraber merkezi bağlayan bir mahalle olduğu için popüler mahallelikten şu anda insanların geçmek istemediği bir mahalle oldu. Benim en fazla müşteriye olduğum kızdım sinirlendiğim hiddetlen diyeyim konulardan bir tanesi gençlerimizin kötü alışkanlıklara başlamış olması. Gençlerin evlerin önünde yatması uyuşturucu madde kullanması gibi. Şu anda sanki mahallemizin hiçbir sahibi yokmuş gibi. O gençleri kazanmak için gerçekten hacınabispor bizim için bir kazanç olacak. Onun için de isteğimizin daha fazlasını hacinabi spora vermemiz lazım ki oradaki gençleri de İnşallah kazanacağız. Ben abiniz olarak her zaman sizin arkanızda olacağım bunu belirtmek istiyorum.

Hacınabi mahallesi'nden söz edip de kötü olan şeyleri söyleyip sizin moralinizi bozmak istemiyorum. İyi olacak inşallah iyi olması için biz de elimizden geleni yapacağız. Eski hacinabi mahallesi'ni inşallah bir dönem yapacağım muhtarlıkla düzelteceğiz. Benim niyetim başkaları gibi 10 sene 15 sene muhtarlık yapmak değil. Öyle bir niyetim de asla yok. Allah size uzun ömürler versin buradaki sözümü de inşallah bana hatırlatır sanız. Seçim bildirge mdeki 17 maddeyi 2 yılda yaptığım zaman muhtarlığı 1. Agzama bırakacağım. Bunun haricinde diyeceksiniz ki ya böyle bir şey olabilir mi. Arkadaşlar ben muhtarlık maaşımı da hacınabi de ki her ay düzenli olarak 5 yardıma muhtaç ailemize dağıtacağım. 5 yıl içerisinde hiçbir maaşı alıp cebimize koymayacağız. Ben teşekkür ediyorum tanıştığımıza memnun oldum bugünkü maçını da size başarılar diliyorum. İnşallah 3 puanla döneceksiniz. Ben inanıyorum sizde inanın diyorum'' dedi.

Program hatıra fotoğraf çekimleri ile son buldu.

hacinabi-mahallesi-muhtar-adayi-yuksel-aydin,-hacinabispor’a-kahvalti-programi-duzenledi-1.jpg hacinabi-mahallesi-muhtar-adayi-yuksel-aydin,-hacinabispor’a-kahvalti-programi-duzenledi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.