GÜNGÖR BİLGİSAYAR YÖN. KURULU BAŞ. ALPER GÜNGÖR, SEKTÖREL BAKIŞ'A KONUK OLDU

GÜNGÖR BİLGİSAYAR YÖN. KURULU BAŞ. ALPER GÜNGÖR, SEKTÖREL BAKIŞ'A KONUK OLDU

Güngör Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı ve Genç İş Adamları Derneği Başkanı Alper Güngör, Sektörel Bakış programının canlı yayın konuğu oldu.

A+A-

Güngör Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı ve Genç İş Adamları Derneği Başkanı Alper Güngör Radyo Barış'ta Gülten Sezgin'in hazırlayıp sunduğu Sektörel Bakış programının canlı yayın konuğu oldu.

Bölgemizin teknolojik sorunlarına çözüm sunan Güngör Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Alper Güngör, ‘’Amacımız teknolojik anlamda kişilere ve kurumlara çözüm ortağı olmak. Bu bağlamda gelişen teknolojiyi şehrimize en hızlı şekilde getirip, uygulamaya çalışıyoruz. Teknoloji hayatımızın kaçınılmaz gerçeği. Teknolojinin hayatımıza girmesiyle beraber teknolojik kavramlarda girdi. ‘’selfi’’, ‘’emoji’’. ‘’troll’’ bunlardan sadece bir kaçı. Yine yeni teknolojiyle birlikte sanal güvenlik, mahremiyet, özgürlük kavramlarının da alanları daraldı. Teknoloji ilerledikçe şahsımıza ait bilgilerin güvenliği de tehlikeye girdi. Bunlar için geliştirilen güvenlik önlemleri de ayrı bir tehdit haline geliyor’’ şeklinde konuştu.

Gelecekte bizi nasıl bir teknoloji bekliyor sorununa yanıt veren Güngör;’’ sıkça duyduğumuz yapay zeka ve robotic teknolojiler, taşınabilir ve giyilebilir teknolojiden sonra artık yenilebilir ve vücuda entegre edilebilir çipler gelecek. Robotlarla çalışıp, robotlarla savaşacağız. Teknolojiyi kendi amacımıza uygun kullandığımız takdirde hayatımız kolaylaşır. Aksi takdirde bilmediğimiz şey bizi korkutur. Gelecekte bizi yapay zekalar bekliyor. Buna hazırlıklı olmak gerek. Buna hazırlı olur kendi potansiyel beyinlerimizi kullanırsak bizim önümüzde kimse duramaz. Sonuç olarak, gelecekte sadece değişen değil, değiştiren olmak gerek’’ açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.