GÖZ AYDINLIĞI GENÇLER, GÖZ NURU NAMAZ

GÖZ AYDINLIĞI GENÇLER, GÖZ NURU NAMAZ

Bafra Müftülüğü; sosyal-kültürel ve sportif faaliyetler kapsamında gençlerle birlikte olmaya devam ediyor.

A+A-

Gençler, her cuma müftülüğün organize ettiği sabah namazı katılıyor. Bafra Müftülüğü, gençlerin birlik beraberliği pekişsin diye futbol takımı oluşturarak maçlar düzenliyor. 
Etkinliklere, Bafra Müftüsü Necmettin Kayar'da katılıyor. Önce KYK yurdunda kalan üniversite öğrencileri ile cuma günü sabah namazında buluştu. Daha sonra halı saha futbol karşılaşmasını izledi. Müftü Kayar, genç üniversiteliler ile maçtan sonra hasbihal edip, onlara peygamberimizin gençlere verdiği önemi anlatan kitaplar hediye etti. 
    Bafra Müftüsü Necmettin Kayar, halı sahaya gelen gençler maçı beklerken okusunlar diye Diyanet İşleri Başkanlığının aylık olarak çıkardığı ‘Diyanet Dergisi’ne takdim etti. Müftülüğün Gençlerle olan sportif faaliyetlerinde maddi ve manevi destekte bulunan Çaça Eğlence ve Spor Merkezi sahibi Çağrı Tomaç Bey’e ilk dergi, ilçe müftüsü Necmettin Kayar tarafından verildi.
İlçe müftüsü Necmettin Kayar ise konuşmalarında; 
“Asr-i saadet döneminde Peygamberimizin gençlere büyük önem verdiği öğretmenlik Ordu komutanlığı gibi önemli görevlere genç sahabeleri görevlendirdiği bilinen bir gerçektir. Bizlerde din görevlisi arkadaşlarımızla birlikte gençlerimizin yanında olmak onlara dini ve ahlaki yönden rol model olma çabası içerisindeyiz. Amacımız, sabah namazı buluşmaları ile başlayan, futbol maçları ile devam eden faaliyetler ile gençlerimizin gönlüne girmek ve onlarla birlikte olmaktır. Bu bağlamda bu faaliyetleri başarıyla yürüten din görevlisi arkadaşlarıma, Diyanet Dergimize abone olarak halı sahasında gençlerin dergimizi okumasına vesile olan Çaça Halı Saha sahibi Çağrı Tomaç kardeşimize de teşekkür ediyorum” dedi.

 

basliksiz-2-007.jpg

222222.jpg

333333333.jpg

4444444.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.