GÖKDER’İN YENİ YÖNETİMİ SEÇİLDİ

GÖKDER’İN YENİ YÖNETİMİ SEÇİLDİ

GÖKDER derneğinin 3. Olağan Genel Kurulu 16 Aralık 2017 Cumartesi günü Gökçeağaç Mahallesinde ki dernek merkezinde yapıldı. Çok sayıda üyenin katılımı ile gerçekleşen genel kurulda yeni yönetim ve denetim kurulları seçildi.

A+A-

 Gökder’in yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Turgut DEMİR (Başkan), Dursun Ali YÜCEL (Başkan Yardımcısı), Salim DOĞANAY (Sayman),  Turgut KELEŞ (Sekreter), Ümit KOCABAŞ ( Y.K. Üyesi), Orhan DURSUN (Y.K. Üyesi) , Orhan KOCABAŞ ( Y.K. Üyesi)

     Denetleme Kurulu ise Rüstem DEMİR, Veli KARA ve Aydın YILMAZ’dan oluştu.

     Genel kurulla ilgili kısa bir açıklama yapan Gökder başkanı Turgut DEMİR; ‘’ 2011 yılında kurulan Gökder 7 yılda yaptığı faaliyetlerle bölgemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olmuştur, iyi gününde de kötü gününde de üyelerinin yanında olmaya çaba sarf etmiştir. Bundan sonrada bu çabaları devam ederken düzenlemiş olduğu, ülkemizin en önemli panayırlarından biri olan Karadede Panayırı gibi etkinliklerle de bölgemizin tanıtımı için önemli görevler üstlenmeye devam edecektir.’’ dedi.

gokder’in-yeni-yonetimi-secildi.JPGgokder’in-yeni-yonetimi-secildi-001.JPGgokder’in-yeni-yonetimi-secildi-002.JPGgokder’in-yeni-yonetimi-secildi-003.JPGgokder’in-yeni-yonetimi-secildi-004.JPGgokder’in-yeni-yonetimi-secildi-005.JPGgokder’in-yeni-yonetimi-secildi-006.JPGgokder’in-yeni-yonetimi-secildi-007.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.