GÖKCAMDER 80 HASTA YATAĞI DESTEĞİNDE BULUNDU

GÖKCAMDER 80 HASTA YATAĞI DESTEĞİNDE BULUNDU

Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) kurulduğu ilk günden bugüne kısa bir süre geçmesine rağmen yapmış olduğu çalışmalar, projeler ve anlamlı yardımlar için takdir görmeye devam ediyor.

A+A-

Gökçeağaç Camiler Derneği  (GÖKCAMDER) şimdide Bafra ve Bölgesinde hasta yatağı ihtiyacı olan vatandaşlar için 80 adet modern hasta yatağı desteğinde bulunarak yatakların 40 adetini Bafra Belediyesine , 40 adetini ise Bafra Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmetine teslim etti.


Gökçeağaç Camiler Derneği  (GÖKCAMDER) Başkanı Av.Hasan Kuru  
teslimat töreni için  yaptığı açıklamada,’’ Genel Merkezi Bafra’da bulunan Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER )Yönetim ve Kurucuları olarak hayırla yarışmaya devam ediyoruz. İhtiyaç sahiplerine verilmek üzere 80 adet modern hasta yatağı desteğinde bulunarak yatakların 40 adetini Bafra Belediyesine , 40 adetini ise Bafra Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmetine teslim ettik.

Bizde gelen talepler üzerine ve yaptığımız çalışmalar neticesinde hasta yatağı eksikliğini fark ettik. Bunun için ne yapabiliriz derken hayırsever iş insanımız, köyümüzün yetiştirdiği değerli iş insanına konuyu açtık. O da bizlere ne gerekiyorsa yapılacaktır diyerek ivedi şekilde hasta yataklarının gelmesine vesile oldu. Bizlerde Gökçeağaç Camiler Derneği  (GÖKCAMDER) ve yönetimi olarak hasta yataklarını yetkililere teslim ederek hayır dualar aldık.
Derneğimizin amacı mahallemizde/köyümüzde bulunan 3 adet caminin  bakımı, gözetimi ve ihtiyaç sahibi olan ailelerimize maddi manevi destek olmak amacıyla kurulmuş bir dernektir. Bu nedenle derneğimizin amaçlarını gerçekleştirmek için bağışçılarımızdan başta derneğimizin kurucu başkanı iş insanın ve diğer bağışçılarımızın destekleriyle, ihtiyaç sahibi olan herkese  destekte bulunmaktayız. Bu nedenle vesile olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah diğer kardeşlerimize de iyi bir örnek olacağını düşünüyoruz. Ve hayırla yarışmaya devam edeceğimizi buradan bildirmek istiyorum.’’dedi.

(GÖKCAMDER) 80 HASTA YATAĞI DESTEĞİNDE BULUNDU(GÖKCAMDER) 80 HASTA YATAĞI DESTEĞİNDE BULUNDU(GÖKCAMDER) 80 HASTA YATAĞI DESTEĞİNDE BULUNDU(GÖKCAMDER) 80 HASTA YATAĞI DESTEĞİNDE BULUNDU(GÖKCAMDER) 80 HASTA YATAĞI DESTEĞİNDE BULUNDU(GÖKCAMDER) 80 HASTA YATAĞI DESTEĞİNDE BULUNDU(GÖKCAMDER) 80 HASTA YATAĞI DESTEĞİNDE BULUNDUwhatsapp-image-2019-03-19-at-17.08.15.jpeg(GÖKCAMDER) 80 HASTA YATAĞI DESTEĞİNDE BULUNDU(GÖKCAMDER) 80 HASTA YATAĞI DESTEĞİNDE BULUNDU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.