GÖKCAMDER 1.GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

GÖKCAMDER 1.GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Bafra İlçesine bağlı Gökçeağaç Mahallesinde faaliyette bulunan Gökçeağaç Camiler Derneğinin (GÖKCAMDER) 1.Genel Kurulu Gökçeağaç Mahallesi Merkez Camisi avlusunda yapıldı.

A+A-

Doğduğu baba toprağı Gökçeağaç Mahallesi için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen ,GÖKCAMDER Kurucu Başkanı , Heyces Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş görevi Av.HasanKuru’ya devretti.

GÖKCAMDER’in 1 Genel Kurulunda divan başkanı seçiminin peşinden
gündemdeki maddeler oy birliği ile kabul edildi. Ardından Av.Hasan Kuru GÖKCAMDER’in yeni başkanı olarak üyelere tanıtıldı. Av.HasanKuru’da tüm üyelerin teveccühü ile Gökçeağaç Camiler Derneğinin yeni başkanı seçildi.

Kongre sonunda ise Heyces Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş yaptığı konuşmada,’’ Bizler bundan yaklaşık 4,5 ay önce 27 Mayıs 2018 tarihinde Derneğimizin açılış ve iftar programını yaptık. Bu noktada hak yolunda halkın hizmetinde sloganıyla ve inancıyla çıkmış olduğumuz kutlu yolculukta kurucu üyelerimiz,muhtarımız,şirket ortaklarım ve köyümüzün çok değerli halkı bizlere büyük destekler vermişlerdir. Bu desteklerinden dolayı tüm kurucu üyelerimize, muhtarımıza, kıymetli ortaklarıma ve değerli köy halkımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
Bizler Allah yolunda, Allah’ın rızasını kazanmak maksadıyla çıkmış olduğumuz bu yolculukta ilk olarak köyümüzün şu an içinde bulunduğumuz Merkez Camii ve lojman restorasyonunu, bahçe düzenlemesini, abdest alma yerlerini, misafirhanesini ve iki derslikten oluşan kuran kursu çalışmalarını tamamlayarak köyümüze kazandırmış olduk. Kuran kursumuzdan ilk olarak 17 öğrencimiz burada eğitimlerini tamamlayarak güzel bir kazanım elde etmiş oldular. 
Yine yaz sezonun da da küçük yavrularımız bu eğitimden yararlanmış oldular. Bizim, derneğimizi kurduğumuz da halkımıza verdiğimiz sözlerden birisi de sıtmapınarı'a bir Kuran Kursu ve misafirhane yaparak hizmete sokmaktı. Hamdolsun sözümüze istinaden Kuran Kursumuzu ve misarfirhanemizi faaliyete geçirdik. Şu anda Sıtmapınarı Kuran Kursumuzda 26 hanım kardeşimiz ders görmekte. Yine Merkez Camii kuran kursumuzda da şu an 20 hanım kardeşimiz ders görmektedir.
Bu derslerin verilmesinde emeği geçen sayın Müftümüze çok teşekkür ediyorum. Bizler çalışmalarımızın devamında Merkez Mahallesi Mezarlık alanına cenaze namazı kılınması için yaklaşık 300 kişilik kapalı alan oluşturduk. Yine sayın muhtarımızın öncülüğünde ve köyümüz vatandaşlarının maddi manevi desteğiyle mezarlık alanı bakım ve temizliği yapıldı. Yıllarca yürüme engeli bulunan bir vatandaşımıza ihtiyacını giderebilmesi için elektrikli araç temin ettik. 
Çömezler semti camimizin minaresini yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Bafra civarı kuran kurslarımıza adak kurbanların ulaşmasını sağladık. 
Bu çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’a, Birim Müdürlerine ve personeline, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Katipoğlu , Bafra Öğretmenevi Müdürümüz Nevriz Sekmen , Gökçeağaç Mahallesi Muhtarımız Avni Demir'e, basın mensuplarına , iş adamı arkadaşlarıma ve köy halkımıza ayrı ayrı teşekkür ederken, 
Bizlere her zaman destekte bulunan ve yanımızda olan İstanbul Baş Temsilcimiz : Kani Demir, İstanbul Bölgesel Temsilcilerimiz…..
Anadolu Yakası Sorumlu Üye : Nurhan Dursun – Yılmaz Demir
500 Evler Sorumlu Üye : Ünal Yılmaz-Umur Yılmaz
Hasköy Sorumlu Üye : Celal Korkmaz-Ecevit Demir
Okmeydanı Sorumlu Üye : Salih Korkmaz
Gaziosmanpaşa Sorumlu Üye : Birkan Kılıç
Şişli Sorumlu Üye : Serkan Kılıç
Bağcılar Sorumlu Üye : Cemal Yılmaz-Mehmet Kılıç
Başakşehir Sorumlu Üye : Dursun Ali Kocabaş
Sultangazi Sorumlu Üye : İbrahim Kocabaş
Yenibosna Sorumlu Üye : Adem Kılıç-Osman Kocabaş
Bayrampaşa Sorumlu Üye : Salih Korkmaz
Nurtepe Sorumlu Üye : Muhittin Korkmaz
Beşiktaş Sorumlu Üye : Zübeyir Kocabaş
Kapaklı Sorumlu Üye : Ercan Yılmaz-Reşat Yılmaz’a şükranlarımızı sunuyoruz. 
GÖKCAMDER Kurucu yönetimine Başkan Yardımcısı Av.Hasan Kuru, Sayman Salih Kılıç, Genel Sekreter Bilal Demir, Kurucu Üyeler Fehmi Kılıç, Sadık Eroğlu, Dursun Ali Arslan, Mehmet Yılmaz, İrfan Demir, Sinan Üresin, Ahmet Kocabaş (Metin Oğlu) , Hasan Dur, Lütfi Gümüş’ede manevi desteklerinden dolayıda teşekkürlerimizi sunmak isterim. Bizler bundan sonra yeni başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle HALK YOLUNDA HALKIN HİZMETİNDE sloganıyla ve inancıyla hizmetlerimize ara vermeden devam etmek istiyoruz. 02 HAZİRAN 2019' Pazar günü Sıtmapınarı Kuran Kursu ve Misafirhane Açılışı iftar programında beraber olmak umuduyla yeni Başkanımız Hasan Kuru ve Yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum.’’dedi.

Yapılan kongre ile GÖKCAMDER (Gökçeağaç Camiler Derneği) genel başkanlığına seçilen Av.Hasan Kuru ise konuşmasında,’’Peygamber Efendimizin şöyle bir hadisi şerifi vardır. İnsan vefat ettikten sonra ancak 2 şeyden dolayı amel defteri kapanmaz. Bunlardan 1 tanesi hayırlı bir evlat, ikincisi ise hayır uğruna tahsis edilmiş bir eserdir. İnşallah Cenabı Allah’ta burada bulunan bütün din kardeşlerimize amel defteri kapanmayacak şekilde, hayırlı bir evlat ve bir eser bırakmamızı cümlemize nasip eder. Niyetimiz hayır, inşallah sonumuz da hayır olur temennisi ile çıkmış olduğumuz bu yolculuklarda hepimize Cenabı Allah yardımcı olur inşallah. Hepinize çok teşekkür ediyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.
İkramlardan sonra ise yapılan istişarelerin peşinden kongre sona erdi.

Kongre sonunda ise GÖKCAMDER Yönetimine,
Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine ,’’Av.Hasan Kuru Başkan, Salih Kılıç Başkan Yardımcısı, Aziz Demir Muhasip, Zafer Demir Sekreter Üye, Mehmet Yılmaz Asil Üye.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ,’’Mustafa Kocabaş, Ünal Üresin, Birkan Kocabaş, Dursun Ali Arslan, Sinan Üresin.
Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine ,’’Kurtuluş Doğanay Denetleme Kurulu Başkanı, Sadık Eroğlu ve Hasan Dur.
Denetleme Kurulu Yedek Üyeliklerine ,’’Lütfü Gümüş, Ahmet Kocabaş (Metin Oğlu) ,Fehmi Kılıç. genel üyeler Bilal Demir,İrfanDemir,Hamdi Yılmaz ve Ahmet Kocabaş (Halis Oğlu) oldu.

gokcamder-1.genel-kurulunu-gerceklestirdi-4.jpggokcamder-1.genel-kurulunu-gerceklestirdi-44.jpggokcamder-1.genel-kurulunu-gerceklestirdi-b.jpggokcamder-1.genel-kurulunu-gerceklestirdi-f.jpggokcamder-1.genel-kurulunu-gerceklestirdi-r.jpggokcamder-1.genel-kurulunu-gerceklestirdi-v.jpggokcamder-1.genel-kurulunu-gerceklestirdi.jpggokcamder-1.genel-kurulunu-gerceklestirdi7.jpggokcamder-1.genel-kurulunu-gerceklestirdig.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.