Gerze'de Yeşilçam Rüzgarı

Gerze'de Yeşilçam Rüzgarı

Yeşilçam Sinemasının usta sanatçısı Şişko Nuri lakaplı Sıtkı SEZGİN’in yönetmenliğini yaptığı “Ne Sihirdir Ne Keramet” adlı gösteri ilçemizde büyük ilgiyle takip edildi.

A+A-


   Belediyemiz Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen gösteri iki seans olarak perdelenirken Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI torunları ile birlikte gösteriyi izledi.İlizyonist Turgay’ın sergilediği sihirbazlık gösterileriyle miniklerimiz gönüllerince eğlenirken, Kültür ve Sanat Merkezi’miz çocuklarımızın gülücükleriyle yankılandı.

 Çocuklarımızın da katıldığı etkinlikte birbirinden güzel sihirbazlık numaraları sergilenirken aynı zamanda miniklerimize hayatla ilgili öğüt verici konulardan da bahsedildi.

    Gösterinin sonunda Usta Sanatçı Şişko Nuri çocuklarımızın alkışları eşliğinde sahneye çıkarken şu dizeleri miniklerimizle paylaştı;

“Yaşıyorsak eğer bu dünyada,

Yaşayalım, hep bir arada..

Yaşayalım ama; sevgi ile, erdem ile, Onurla.”

Gerçekleşen gösteri bu şekilde sona ererken katılan okullarımızın öğretmenleri bu tip organizasyonlarla çocuklarımızı buluşturduğu için Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI’ya teşekkürlerini ilettiler.

    Belediye Başkanlığı olarak her zaman çocuklarımızın gülümsemesini herşeyden üstün tuttuğumuz anlayışla onları güldürmeye devam edeceğimizi bildirir, saygılar sunarız.

gerzede-yesilcam-ruzgari.jpggerzede-yesilcam-ruzgari-001.jpggerzede-yesilcam-ruzgari-002.jpggerzede-yesilcam-ruzgari-003.jpggerzede-yesilcam-ruzgari-004.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.