Gerze Belediyesi Namağlup Şampiyon

Gerze Belediyesi Namağlup Şampiyon

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu Gerze Belediyesi oldu.

A+A-

    Toplamda sekiz takımın katıldığı turnuvayı namağlup bitirerek şampiyon olan Gerze Belediyesi finalde Karlı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu ile karşılaştı. Maça fırtına gibi başlayan ekibimiz ilk iki seti farklı şekilde kazanmasının ardından şampiyonluk setine çıktı. Bu sette rakibinin direncini kıramayan ekibimiz çok çekişmeli geçen seti kaybedince maç dördüncü sete kaldı. Bu sette takımımızın kilit ismi Gökhan BELOVACIKLI’nın üst üste aldığı sayılarla rakibini yenerek şampiyonluğa ulaşan ekibimiz şampiyonluğu tribünde biran olsun kendilerini yalnız bırakmayan seyircisiyle kutladı.

 Turnuvayı birinci olarak Gerze Belediyesi, ikinci olarak Karlı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu, üçüncü olarak ise Gerze Devlet Hastanesi bitirirken takımımızın kupasını ilçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN verdi. Oyuncuları tek tek tebrik eden GÜVEN, Sinop’ta gerçekleşecek birinciler turnuvasında takımımıza başarılar dilerken kupa merasimin ardından takımımızın tartışmasız en önemli oyuncusu Gökhan BELOVACIKLI açıklamalarda bulundu. BELOVACIKLI yaptığı açıklamada ise; “Turnuvaya tartışmasız en büyük favori olarak başladık. Yoğun çalışmamızın ardından kupaya uzanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz en başından beri Sinop’ta düzenlenecek olan finallerdi. Bu doğrultuda kupa sadece aracı konumundaydı. İlk hedefimizi başarıyla tamamladık ve artık Sinop’a hazırlanacağız. Sinop’ta da kupaya uzanıp ilçemizi gururla ve başarıyla temsil edeceğiz. Çok iyi bir performans göstererek ve takım arkadaşlarımın da desteğiyle başarı bizim için kaçınılmaz oldu. Bu kupayı tüm Gerze’ye armağan ediyorum.” Dedi.

    Gerze’de ki turnuvayı namağlup bitirerek şampiyonluğa uzanan ekibimiz artık Sinop’ta diğer ilçe birincileri ile kıyasıya bir mücadeleye girecek. Tartışmasız bu turnuvanın da en büyük favorilerinden olan ekibimize şimdiden başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.