Gerze Belediye Aracına Neden Ceza Kestiler?

Gerze Belediye Aracına Neden Ceza Kestiler?

Ülke ekonomisinin sarsıntılı olduğu bu dönemde bilindiği üzere elektrik ve akaryakıt gibi birçok ana unsura peşpeşe zam gelirken trafik cezaları da vatandaşı zorlamaya devam ediyor.

A+A-

   Trafik cezalarının arttığı bu dönemde gelen cezalar vatandaşın cebini yakarken Gerze Belediyesi’de bundan nasibini aldı.

    Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız Atatürk Mahallesi Camii İnşaatı için Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI tüm birimleri seferber etmiş, kutsal ibadethanemiz için her zaman olduğu gibi destek ve katkılarını sağlamıştı.Bu vesileyle Camii inşaatı için hafriyat çalışmalarını sürdüren araçlarımızdan birtanesi hafriyat işlemini sürdürürken Gerze Trafik Denetleme Ekipleri tarafından cezaya çarptırıldı.

11 Aralık 2018 tarihinde yüklü hafriyatını boşalttıktan sonra tekrar Camii alanına giden 57 FB 046 plakalı 1995 Model Mercedes Benz marka kamyonu çeviren ekipler muayene gecikmesinden dolayı Gerze Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne ait araca 235 TL ceza kestiler.İlçemizin kalkınması ve vatandaşlarımızın taleplerini karşılama hususunda çalışmalarını yürütürken kesilen cezai işleme akıl ermezken Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’da konuyla alakalı açıklamalarda bulundu.

    Başkan BELOVACIKLI cezai işlem ile ilgili yaptığı açıklamada NEDEN? Sorusunu yöneltirken; “Hepimizin bildiği üzere geçtiğimiz günlerde Atatürk Mahallesi Şenlik Caddesi üzerinde gerçekleşen Camii İnşaatı için tüm ekiplerimiz alanda çalışmaya başlamıştı.Hafriyat işlemleri esnasında yükünü boşaltan kamyonumuzu Eski Karayolları güzergahında çeviren Trafik Denetleme Ekipleri hizmet gören aracımıza muayene gecikmesinden dolayı cezai işlem uyguluyor.Özellikler vurgulamak isterim ki cezai işlemde ki miktarı sorgulamıyoruz.Burada sorguladığımız tek husus hizmet yapan bir resmi araca böyle bir cezai işlem NEDEN uygulanır? Bizler zaten trafiğe elverişli olmayan araçlarımızı trafiğe çıkartmıyoruz ancak, bu farklı bir durumdur.Burada asıl olan kutsal ibadethane inşaatı için yürütülen çalışmadır.Yani, hassasiyet ve aciliyet gerektiren bir durumdur.Gerekli uyarının yapılıp, anlayış gösterilmesini beklerdik.Sonuç olarak geldiğimiz nokta çok üzücüdür.” İfadelerini kullandı.

gerze-belediyesi-ceza-yedi2.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum