GENÇLİK ETÜT TEOG’DA YİNE ZİRVEDE!

GENÇLİK ETÜT TEOG’DA YİNE ZİRVEDE!

2016-2017 Eğitim öğretim yılı ikinci dönem TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi) sonuçlarına göre Gençlik Etüt Merkezi çok önemli bir başarıya imza attı!

A+A-

 1.185.328 öğrencinin girdiği 2. Dönem merkezi sınav sonuçları 31 Mayıs’ta açıklanmıştı. Bafra Gençlik Etüt Merkezi, daha önce TEOG’da gösterdiği başarıyı bu dönem de gösterdi ve 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan 3 öğrenci ile ilçemizde zirveye yerleşti.
Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Gençlik Etüt Merkezi Müdürü Gökhan Öcal, 3 öğrencinin tüm derslerden sorulan 120 soruya da doğru cevap verdiğini belirterek, bu üstün başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti. Öcal, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
“26-27 Nisan tarihlerinde yapılan merkezi sınava etüt merkezimizdeki öğrencilerimiz çok iyi hazırlandılar. Sınav kaygısı ile baş etme, zamanı etkili kullanma, sınav motivasyonu konularında olduğu gibi normal okul müfredatında da öğrencilerimize destek olduk. Öğrencilerimizin enerjilerini ve zamanını doğru yönlendirmek ve onları başarıya motive etmek zaten başarmanın en önemli aşamalarıdır. Merkezimize gelen öğrencilerimizden 3 tanesi bütün sorulara doğru cevap vererek 120 de 120 yaptı. Sadece 1 yanlış yapan yani 120’de 119 soruyu doğru cevaplayan 5, 120’de 118 yapan 5, 120’de 117 yapan 10 öğrencimiz var. Bu öğrencilerimizin hepsini can-ı gönülden kutluyorum. Sadece öğrencilerimizi değil, okullarındaki öğretmelerini, ailelerini ve bu başarıda katkısı olan Etüt Merkezimizin öğretmenlerini de yürekten kutluyorum.
Biz, bu tecrübe ve kalitemizi 2017-2018 eğitim öğretim yılında açılacak olan ortaokulumuzda da sürdüreceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Çünkü iyi bir eğitim geleceğe atılmış en sağlam temel, en kalıcı izdir…”

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum