Genç;Gazetecileri unutmuyor

Genç;Gazetecileri unutmuyor

Canik Belediyesi tarafından "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle Cumartesi günü düzenlenecek "Bi' Dolu Medya" konulu konferansta ünlü sunucu Mehmet Aydın ve ünlü DJ Hopdedik Ayhan Samsunlularla buluşacak.

A+A-

TGRT Haber Sunucusu Mehmet Aydın ve TRT FM'in ünlü DJ'yi Hopdedik Ayhan, Samsunlularla biraraya geliyor. Canik Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek "Bi' Dolu Medya" konulu konferansta Mehmet Aydın ve Hopdedik Ayhan, radyo ve televizyon dünyasına eğlenceli bir bakış gerçekleştirecek. Başkan Osman Genç, Samsunluları Canik Kültür Merkezi'nde 7 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'da düzenlenecek konferansa davet etti.

ÖNEMLİ İSİMLER GELİYOR

Canik Belediyesi olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlediklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Gazetecilik mesleği halkı aydınlatma, haberdar etme, toplum yararına hizmet etme ve kamu yararı taşıyan gelişmeleri kamuoyu ile paylaşma amacı taşıyor. Dolayısıyla halkımızla bizim aramızda en önemli köprü olan gazetecilerimizin gününde sevilen isimleri halkımızla buluşturmak istedik. Medyanın iki önemli ismi Mehmet Aydın ve Hopdedik Ayhan, bu anlamlı günde düzenleyeceğimiz konferansta medya okur yazarlığının önemine ve medyanın insanlara verdiği mesajlara değinecek” dedi.

3. BİN YİL SAVAŞLARİ

Günümüzde artık savaşların sadece top ve tüfekle yapılmadığına işaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Osman Genç, “Medya, insanlara filmlerin, reklamların, haberlerin içinde gömülü olan subliminal mesajlar veriyor. Bu mesajların mutlaka doğru anlaşılması gerekiyor. Günümüzde 3. Bin yıl savaşları yaşanırken, böyle bir konferans düzenleyerek, insanlarımızın televizyon ve gazete mesajlarının doğru anlamasını amaçladık. Çünkü medyayı Yeni Türkiye’nin hedefleri için çok önemli görüyoruz. Tüm gazeteci arkadaşlarımızı ve halkımızı Cumartesi günü Canik Kültür Merkezi'nde düzenleyeceğimiz Bi' Dolu Medya konulu konferansımıza davet ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.