Gencebay;Hemşehrilerini ofisinde ağırladı

Gencebay;Hemşehrilerini ofisinde ağırladı

SAMKON Onursal Başkanı, ASTAŞ HOLDİNG Bafralı İş adamı H.Kaya Aşcı ile Ersa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bafralı İşadamı Helim Kurt Samsun’un gururu, Arabesk sevenlerin Orhan Babası hemşireleri Orhan Gencebay’ı İstanbul'daki ofisinde ziyaret ettiler.

A+A-

SAMKON Onursal Başkanı, ASTAŞ HOLDİNG Bafralı İş adamı H.Kaya Aşcı  ile Ersa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bafralı İşadamı Helim Kurt Samsun’un gururu, Arabesk sevenlerin Orhan Babası hemşireleri Orhan Gencebay’ı İstanbul'daki ofisinde ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Samsunlu ünlü sanatçı Orhan Gencebay hemşerileri SAMKON Onursal Başkanı, ASTAŞ HOLDİNG Bafralı İşadamı H.Kaya Aşcı  ile Ersa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bafralı İşadamı Helim Kurt’un çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiğini, sivil toplum örgütleri ile olan istişarelerini her zaman takdir ettiğini söyledi.

Bafralı İşadamları SAMKON Onursal Başkanı, ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı  ile Ersa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt ise kendilerini ofisinde kabul eden ve misafirperverliği ile ikramda bulunan Samsunun onuru ve gururu , Arabeksin Kralı hemşerileri Orhan Gencebay’a teşekkür ettiler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.