GENÇ KIZDAN FACEBOOK ARKADAŞINA ÇIPLAK SANTAJ

GENÇ KIZDAN FACEBOOK ARKADAŞINA ÇIPLAK SANTAJ

Ahlak olarak çöküntümüz tüm hızıyla devam ediyor.Nereye gidiyoruz?

A+A-

Samsun'da 20 yaşındaki genç bir kız, Facebook arkadaşını davet ettiği evde 2 erkek arkadaşının yardımıyla çıplak görüntülerini çekip internette yayınlama şantajıyla 7 bin lira para istedikleri iddiasıyla gözaltına alındı. 


İddiaya göre, olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi'nde yaklaşık bir hafta önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.K.(30) adlı şahıs, yaklaşık 3 ay önce internette tanışıp Facebook arkadaşı olduğu, ismimin 'Aslı' olarak tanıtan genç kız tarafından telefonla aranarak 100 lira para istendi. Genç kız ile buluşan T.K., girdikleri evde eve daha sonra gelen 2 genç tarafından darp edilerek genç kız ile birlikte ve tek olarak çıplak fotoğrafları çekilerek, cebindeki 200 lira parası gasp edildi. "7 bin lira para hazırla. Biz seni arayacağız. Bu parayı vermezsen çıplak resimlerini internette yayınlarız" diye şantajla karşı karşıya kaldığı iddia edilen T.K., polisten yardım istedi. 


Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Adını 'Aslı' olarak tanıtan E.M.(20) adlı genç kız ile kendisine yardım ettiği iddia edilen V.G.(17) adlı genç gözaltına alındı. V.G., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. V.G. hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Olayla ilgili M.T. adlı gencin firarda olduğu öğrenildi. Polisteki sorguları tamamlanan E.M. ve V.G., "gasp, darp, tehdit, şantaj ve cinsel istismar" suçlarından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Firarda olan M.T.'nin yakalanmasına çalışılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.