Genç İş Adamlarından Kapıkayafes Teşekkürü

Genç İş Adamlarından Kapıkayafes Teşekkürü

Bafra sevdalısı olarak yıllardır Bafra’nın ismini tüm Türkiye’de iyi bir şekilde lanse ettirmeye çalışıyor, sürekli projeler hazırlıyor ve bunları hayata geçirmeye çalışıyoruz.

A+A-

  Bu anlamda Bafra Belediyesi ile Bafra Hava Sporları Gençlik Kulübü işbirliğiyle 20-23 Temmuz tarihleri arasında Bafra Kapıkaya’da düzenlenen “Uluslararası Kapıkaya Outdoor Extreme Festivali” Müthiş bir açılışla başlamış ve yine dillere destan olacak şekilde son bulmuştur. Tabi tadı damaklarda kalmış ve seneye planlar yapılmaya başlanmıştır. Böyle organizasyonların bölgemize kattığı katkı hem tanıtım anlamında hem de ekonomik anlamda inanın çok büyük. Biz Bafra Genç İş Adamları olarak bu organizasyona hem maddi hem de manevi anlamda destek verip üyelerimizle beraber bir fiil organizasyonun içinde yer aldık ve bundan büyük bir keyif aldık. Bafra için bir tuğlada biz  ekledik. Bu anlamda bu organizasyonu fikir olarak düşünen, Hayata geçiren, destek veren, gelemeyip gönlü Bafra’da olan, sosyal medyada paylaşım yapan, yani kısaca herkese teşekkür ederiz.

               Biz biriz ve birlikten kuvvet çıkar sözüde bu festivalle tekrardan teyit edilmiş oldu. Birlikte daha güçlü ve birbirimize daha fazla destek olursak başaramayacağımız hiçbir iş yoktur. Önümüzdeki sene daha güçlü ve daha kapsamlı bir organizasyonda buluşmak üzere. Saygılarımızla. Bafra Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.