Genç Bafraspor'a esnaf ve vatandaşın desteği sürüyor...

Genç Bafraspor'a esnaf ve vatandaşın desteği sürüyor...

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginin yeni ekiplerinden biri olan Genç Bafraspor'a 2017 - 2018 futbol sezonu öncesi "Esnaf ve Vatandaş" desteği devam ediyor.

A+A-
Geçen yıl Samsun Bölgesi 1.Amatör liginden Plaoff karşılaşmaları ardından Samsun Bölgesi Süper Amatör ligine yükselen Genç Bafraspor 2017 - 2018 futbol sezonu için destek çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
 
Genç Bafraspor Kulüp Başkanı Nail Yaldır,Kulüp Başkan Yardımcısı Koray Varol,Antrenörler Cemalettin Arslan ve Adnan Günal takıma destek için yaptırmış oldukları formaları kapı kapı dolaşarak Esnaflara vererek kulübe ve takıma destek sağlamaya çalışıyorlar.
 
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkan Yardımcısı Koray Varol;Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginde bizi zor bir yıl bekliyor bunun da farkındayız.Kulübümüze ve takımıza destek sağlamak için şu anlık yaptırmış olduğumuz Takımımızın Formalarını dolaştığımız esnaflara vererek destek sağlamaya çalışıyoruz. Bizlere şimdiye kadar destek veren başta Bafra İlçe Kaymakamız Ali Fuat Türkel'e,Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin'e,Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven'e,Bafra MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş,Bafra CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay'a Esnaflara ve herkese çok teşekkür ediyoruz.
 
Bizler her şeyin farkındayız 150 bin nüfuslu bu güzel şehrimize profesyonel ligte oynayacak bir takım olmak istiyoruz.İnşallah bunu ilçemizle bütünleşerek başaracağız.dedi.
 
Haber: Ebubekir YILMAZ
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.