Geleceğin müftüleri Bafra Müftüsü İsmail Çiçek’i ziyaret etti

Geleceğin müftüleri Bafra Müftüsü İsmail Çiçek’i ziyaret etti

Geleceğin müftüleri Bafra Müftüsü İsmail Çiçek’i ziyaret etti

A+A-

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğinin Bafra Anadolu İmam Lisesindeki sınıf temsilcileri ilçe müftülüğüne yeni atanan İsmail Çiçek’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarette ayrıca Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Murat Topal, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Şimşek, Hüseyin Dursun ve Bekir Taşkın hazır bulundu. Bafra Müftülüğü toplantı salonunda yapılan ziyarette Müftü Çiçek memnuniyetini belirttikten sonra bu hafta kutlanmakta olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile ilgili bilgiler verdikten sonra Cami,Namaz  ve Gençlik konusunda bir konuşma yaptı.

Çiçek,’’Bu hafta  Camiler ve Din Görevlileri Haftasıdır. Camiler hakikaten bizim düşündüğümüzden de belki ufkumuzu aşan manada hayatımızda, tarihimizde, kültürümüzde, medeniyetimizde çok önemli bir yeri olan, bizi bir tutan, diri tutan, canlı tutan, ayakta tutan İslam ana müessesesidir. Bizi biz yapan değerler, özelliklerimiz, güzelliklerimiz hep camiden beslendi. Gençlerimiz, ‘Geç kalma, genç gel’ çağrısına kulak vermelidir. Haftamızın bizlere, ailemize, milletimize, ülkemize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’ dan niyaz ederim.

Sizler geleceğin İmam-Hatipleri, Müftüleri olacaksınız. Gençler bizim gözbebeğimizdir. Sizlere belli zamanlarda camilerde görev verip hutbe okutup namaz kıldıracağız.

bafra.muftuziyaret.-(1)-001.jpgbafra.muftuziyaret.-(2)-001.jpgbafra.muftuziyaret.-(3)-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.