GELECEĞİN BAŞPEHLİVANLARINDAN BAŞKAN ÖZBALCI’YA ZİYARET

GELECEĞİN BAŞPEHLİVANLARINDAN BAŞKAN ÖZBALCI’YA ZİYARET

Ladik Belediyespor Güreş Takımı minik pehlivanları, Belediye Başkanı Selim Özbalcı’yı makamında ziyaret ederek, Özbalcı’ya güreş sporuna verdiği katkılar için teşekkür ettiler.

A+A-

Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını dile getiren Başkan Özbalcı, , geleceğin başpehlivanlarının yine Ladik’ten çıkacağını belirterek, minik pehlivanlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Özbalcı, “ Yiğitlerimiz, Bayram Ertan ve Fatih Atlı gibi güreş sporunun önemli isimlerinden eğitim alıyorlar. Onlara güveniyorum. İnşallah ilerde bize Kırkpınar çayırında güzel güreşler izlettirirler. Başarılar elde edip, bizleri sevindirirler. Yavrularımızın sporla meşgul olmasının yanında, ata sporumuz; güreşe olan ilgileri beni oldukça mutlu ediyor. Bir kültür mirası olarak günümüze kadar varlığı devam eden ata sporumuz güreşe, belediye olarak her zaman sahip çıkacağız" dedi.

Minik pehlivanlarla neşeli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Özbalcı, ziyaret sonrası konuklarıyla hatıra fotoğrafı çekindi.

gelecegin-baspehlivanlarindan-baskan-ozbalci’ya-ziyaret-02.03.2018-(1)-001.jpggelecegin-baspehlivanlarindan-baskan-ozbalci’ya-ziyaret-02.03.2018-(3)-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.