GAZİPAŞA MUHTARLIK BAHÇESİ MUHTEŞEM OLDU

GAZİPAŞA MUHTARLIK BAHÇESİ MUHTEŞEM OLDU

Bafra' nın Gazipaşa Mahallesi Muhtarlık Binası Park Bahçesi, daha önce de birçok defa örnek çiçeklendirme ve güzelliğiyle kamuoyu ve Türkiye' nin dikkatini çekip gündem oluşturmuştu.

A+A-

Gazipaşa Mahallesi gerek muhtarlık hizmet binası ve örnek çiçekli Park bahçesi gerek Balkan Türkleri Kütür ve Dayanışma Derneği gerekse de Bafra MusikiCemiyeti, Bafra Belediye Konservatuarı ve Kızılırmak İlkokulu ve BafraMüzesi gibi önemli kurum ve kuruluşların bir arada olduğu bir kompleks görünümünde olup Bafra' nın  yüz akı olmaya devam ediyor.

Yine aynı mahalledeki tarihi Gazipaşa Camii ve özellikle her yıl düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlalarının yapıldığı merkezi bir bölge olarak övgüyü hakediyor.

Bafra Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Varol muhtarlık hizmet binası bahçesi ile ilgii olarak şöyle dedi:

" Muhtarlık Parkımızın bakımı yapıldı. Çiçeklerimiz dikildi. Başta Belediye Başkanımız sn. Zihni Şahin' e, Park Bahçe Müdürü' müz  sn.Hüseyin Ayhan ve değerli ekibine çok teşekkür ediyor ve kolay gelsin diyorum. Ayrıca Gaziosman Paşa Mahallesi Muhtarı sn. Ömer Kaplan ile Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı sn. Salih Soylu' ya da muhtarlığımızda bulunmalarından dolayı teşekkür ediyorum. "

Oktay ZERRİN- Bafra

gazipasa-muhtarlik-bahcesi-muhtesem-oldu.jpggazipasa-muhtarlik-bahcesi-muhtesem-oldu-001.jpggazipasa-muhtarlik-bahcesi-muhtesem-oldu-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum