Gazibeyli Köyünde Su Kanalında 2 Kişi Boğuldu

Gazibeyli Köyünde Su Kanalında 2 Kişi Boğuldu

Bafra ilçesinde kanala düşen kuzenler boğularak hayatını kaybetti.

A+A-


Edinilen bilgiye göre, Bafra’nın Derbent köyü yakınlarında bulunan su kanalından tarlalarına su almak isteyen Niyazi Koparan (16) ile amasının oğlu Aysun Koparan(22), su motoruna bağlı borunun kanala düşmesi üzere onu çıkartmak isterken kanala düştüler. Kanala düşen kuzenler boğularak hayatlarını kaybettiler. 
Aysun Koparanın babası oğlunun eve gelmediği görünce telefonla ulaşmak istedi. Telefon cevap vermeyince köy muhtarını arayarak sulama yaptıkları yere geldiler. Oğlunu ve yeğenini göremeyince kanala düşmüş olabileceklerini düşünerek köy muhtarı kanala gelen suyu kestirdiler. Muhtar ve köylüler kanalı kontrol ederken Niyazi Koparan’ı suyun içersinde yatarken gördüler ve durumu jandarmaya haber verdiler. Aysun Koparan’ın cesedi de olay yerinden 100 metre ileride bulundu. 
Olay yerine gelen jandarma tarafından yapılan inceleme sonucunda cesetler Bafra Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Yakınlarda tarla sulayan Ahmet Ataseven, “Hortum kanala düşünce onu alalım derken kanala düşmüşler. Sudan çekmesi zor olduğu için çocuklar çekemedi demek ki” dedi.
Derbent Köyü Muhtarı Hüseyin Başaran, “Buraya sulama yapmaya gelmişler, cumadan önce babaları haber alamamış. Eve gelmediklerini fark edince telefonla haber alınamıyor. Beni aradılar, Ben de geldim su çekici dediğimiz sarıyı gördük suyun içersinde. Ondan sonra kanalın suyunu kestirdik. Ondan sonra arama başladı. Birini az aşağıda cesedini gördük, ondan sonra da büyüğüne ulaşıldı” şeklinde konuştu.
Aysun Koparan'ın askerden yeni geldiği öğrenildi. 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum