Fırınlar Yine Denetleniyor

Fırınlar Yine Denetleniyor

Ladik Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, ekmek üretimi yapılan fırınlar ile unlu mamul imalatı yapan iş yerlerinde sağlık kuralları, ortam hijyeni, ekmek gramajı, etiket kontrolü, ruhsat ve personel kıyafetleri konularında denetim yaptı

A+A-

Yapılan denetimlerde ekmeğin gramajından, fırınların temizliğine, etiket ve ambalaj kontrolüne kadar birçok konunun titizlikle incelendiğini belirten Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, “İlçemizdeki fırınları düzenli olarak denetliyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde Ladik Belediyesi Zabıta ekiplerimiz tarafından, vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyen ve gramaj kurallarına uygun ekmek, pide ve diğer unlu mamulleri tüketebilmesi amacıyla fırınlarımız sık sık denetleniyor” dedi.

Temiz ve sağlıklı ürün üreten esnaflara teşekkür eden Zabıta Memuru Mustafa Şimşek, “ İlçemizde fırınlar ve gıda üretimi yapan işyerlerini, hijyen ve sağlık koşullarının yanı sıra işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarını da kontrol ediyoruz. Söz konusu kurallara uymayanlara, Belediye Zabıta Yönetmeliği’nin ve 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu’nun ilgili maddelerince gerekli cezai işlem yapıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.